јас до со депилатор ама малку ми е непријатно чуството пошто кожата на стонакот е нежна и наредниот пат со ладна депилација со ленти ке пробам
Ги правев со машинка, но ми се направија многу поткожни Стомакот е доста осетливо место и затоа подобро да не пробува секој со машинка, а кој нема таков проблем со тие ужасни ПОТКОЖНИ тогаш е ок, не боли воопшто депилацијата со машинка. Сега одам на депилација и ме средуваат таму, па задовлона сум
Со машинка или со ладен восок. Воопшто не боли и не ми растат брзо влакната. Доволно ми е еднаш во два-три месеци депилирање и тоа само под папокот.
Досега мешето го немам депилирано ама некни приметив дека имам некои ептен забележливи влакненца. Е сега...?Со восок некако ми е безвезе..ќе боли многу а? Со Вит крема??... Со машинче не иди во предвид.. Некој друг предлог..?
А да пробаш со апаратче Викиче, мене воопшто не ме боли, ама имам малку околу папокот. Мислам дека и со восок или со ленти нема да те боли, не боли скоро ич на стомакот
Ќе пробам сега после туширање со депилатор(се залажувам дека после туширање се повеќе отворени порите ), па ќе видам што ќе биде.Фала
Јас ги вадам со пинцета само темните влакна. Нема потреба да се закачаат белите, меки влакненца, зошто и тие можат да потемнат.
Абе луѓе јас досега само еднаш се имам депилирано на стомак,и тоа со ладен восок.Што не боли ич ,не боли. Ама коа почнаа да ми растат влакната се исфрлив,незнам зошто.Значи не од кога се издепилирав,него кога почнаа да ми расатат влакната. И тоа и на кичмата и на стомакот. Е сеа ,може ли да е до ладниот восок? Денес сум на депилација,и сакам пак да издеплилирам и стомак и грбот,ама страв ми е пак да не се исфрлам.Подобро ли е со топол восок? Леле незнам што да правам побрзо кажувајте решение
Девојки, сакав да се издепилирам на стомаков со ленти,ова ми е прв пат и сакав да прашам.дали има посебни ленти за тело..или користите од оние за нозе...(по што не можев да најдам од Вит за тело.)..???