Еј Јарче, заборавив да прецизирам, јас пробував пред ти да го постираш клипчето, така да за 2 месеци ќе те известам дали сум успеала
е супер ко така, уште оваа недела ако можам ке одам, барем нема да се мачам дома, ама и тие си ја знааат работата фала
Јас до сега се мучев Ја напраив смесата, се олади, и кога пробав да формирам топче несакаше, цели раце ми се исполепија, земав се нашњакав така, и почнав со крвпчиња да тегнам, е тоа беше успешно со крпчињата.. Е сега да не требаше уште да ја пржам смесата зошто нејќеше да се формира ко топче или нешто друго е проблемот? Одев точно по рецептот на Лилит... Како и дае и вака беше успешно, и да боли малце
да не не ти било доизладено а ако неможеш топче не мора да правиш можеш да го намачкаш дирекно на рака на пример а и без крпчиња излегува со прст ќе си тргаш. или пробај наредниот пат уште малку да го попржиш да ја добие таа темна кафеава боја.
Јас пробав вечерва да направам и ја упропастив, ја преварив Многу темна ми излезе и уште кога беше жешка накај топла почна да стврднува ептен, а кога дојде до температурата која вие рековте дека е погодна за да почнам да се депилирам, пастата веќе беше ептен цврста И така сега малку покасно оваа вечер или утре ќе пробам пак, па се надевам дека ќе ми успее
епа кога ќе почне да врие ќе го пржиш уште десетина минути најмногу и нечекај да се стврдни ако е потечно зашто тоа кога ќе си се излади си ја добива потребната цврстина.и шпоретот да не ти биде на најсилно.
а девојки јас почнав да чувствувам чешање некое време после депилација во периодот кога влакненцата на нозете почнуваат да ми растат.и тоа само на нозете. ви се има нешто вакво случено.претходно се депилирав со депилатор и мислев дека е од тоа. сега еве се депилирам со шеќернава паста и пак исто.совет некој???
Ма Сефора, то ти је студентски живот . Ах бре луѓе. знам дека пишува на потивко, ама оди стави го на потивко, на располагање имам само едно решо кое нема степени, тоа ти е, или е јако или слабо, кај мене е многу јако и кога си варам кафе ми е супер, ама за ова
Јас не се трудам толку да ја направам, мајка ми е експерт за тоа Само кога и да ми притреба ќе и кажам и готово, завршена е работата останува само јас да си ги засукам ракавите и да почнам со депилација...
http://www.youtube.com/watch?v=4G7iLcLSZPE http://www.youtube.com/watch?v=SzOwU5VwqeU ова е добро доколку би било достапно за нас, ни да правиш, пустш и штуриш, ако некој додје до ова чудо, нека пишува за да го набавиме!
Искрено, јас сега кога ја укапирав цакава, полесно ми е да направам дома одколку да идам до продавница да го купувам Поедноставно нешто здравје, полесно ми е и од јавување на тел и закажување у козлетички салон На таа што ни го сподели рецептов (Лилит мислам) Господ здравје да и даде и еден куп машки деца
Готово и јас ја пробувам депилација,на еден филм еднаш гледав истиот метод беше,само тие со карамел правеа за Колку време ви растат влакната?
Последен пат кога бев на дњпилација на интимниот дел ме депелира козметичарката со шекерен восок жолтеникав проsирен наводно по хигиенски за една употреба а до коленици со топол восок ми наплати 400ден а сум стална муштерика со години.Сметам дека е многу ама имале нови цени ке се помислам за друг пат.Дома сама неможам да се депелирам а влакнеста сум.
Прочитај наназад неколку страни имаат пишано дека се депилираат со шеќерна паста и дека помалце болно е од восокот. Не мислам дека 400 денари е многу како што имаат пишано другите девојќи 300 денари земаат со шеќерна паста само за интимата а тебе и нозете плус ти ги издепилирала.
и сега значи да се прежалам а? абе ајде, жена во права смисла е таа што има искусено интимна депилација и порагај ај кен ду ит