1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилација со шеќерна паста

Дискусија во 'Тело' започната од zver, 21 март 2010.

1. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Не сакав да полнам офтопик ама ајде, погрешно разбрав, денес расеаноста ми беше на ниво ;)

2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Е што може да ви биде од вода, шеќер и лимонтус?
    баш благичко ќе и дојде на вашата интима :rofl:

3. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Незнам дали се сеќавате ама многу одамна, пред некои 10 години а може и повеќе, на тв идеше реклама на Топ Шоп, продаваа баш ваква паста за депилирање, и јасно се секавам дека кажуваа дека може дури и да се јаде, дека е од шекер, дека е цела на природна база... А јас се чудев како тоа средство за депилирање да може да се јаде. Тогаш ја нудеа и со лентички платнени за така да се отстрануваат. Многу јасно се сеќавам на рекламата, верувам дека на некои од мојата генерација и на постарите ќе им текне исто.

Па ако пред толку години го имаше тоа чудо кај нас, ваљда го има и сега негде :lol:

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Па ние во маало правевме лижавчиња на овој начин :rofl: :rofl:
    И ги лижевме :wasntme: :D

5. eVabuB

eVabuB Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jupiiiiiiiiii od prva mi uspea,izgledav nekolku videa ja svativ procedurata i uspesna misija.sto e najbitno za eden cas si gi izdepilirav celi noze,i sobrav hrabrost i sama si se izdepilirav i intima.dosta pomala bolka sprema so vosok.veke ne mi treba kozmeticarkata hahah.probajte i sto e najbitno za pomala bolka mackas obratno od rastot na vlaknata a tregas vo nasoka na rastot na vlaknata!

6. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    52
    За сите што ве мрзи да ја правите или не ви успева, можете да побарате по маркетите ја има... а и не е скапа негде околу 40-50 ден. е.

7. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

А некој детаљ повеќе? Кај да ја бараме,во кој дел од маркетот, во какво паковање е и слично? :)

8. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    навистина??? да не се посрамотиме, да прашаме и сите да не гледаат :o ;)

9. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    52
    Па би требало да биде на страна кај кремите за депилација и лентите, големината е колку едно просечно чоколадо, на слика има женски нозе... Мислам дека може и во аптека да се најде.

На Mygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Коментиравме за тоа. Не е шереќна паста, иако така изгледа. Техниката на депилирање е сосема различна, со тоа мачкаме во ист правец, а влечеме во спротивен од растењето. А со пастава е обратно. А и тоа е восок (не сум сигурна за составот) ама не се измива со вода

*ако мислиш на тоа розевото пакување со нозе на сликата, мене на тоа ми текна, ако не е тоа тогаш грешка сум, за друго зборувам :)

11. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Сестра ми прави таква паста, не ми ги вади баш сите влакна, но побрзо отколку со депилатор... Еве баш сега ја молам да ми направи...

12. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    Јас се осмелив денес да ја правам па ке ви писам сто сум направила...виш ми лак :rofl:

13. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Јас да си пишам дека смесата ми беше тотална утка, не следев упатства (така ми е!),, Се стврдна ко камен само од зид да го мавнам кје се меси. и така.. да се одлутам пак ќе пробам

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Народе, свечено изјавувам дека операцијава од прва ми успеа. :muscle: :clap:
    Колку време се лади кај вас што ви успеа? Јас го бапнав во фризидер. :wasntme:

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Вади го бреее, брзо се лади, и додека е потопло можат да се прават топчиња (да се меси) прво се лепи малце за рацете, ама потоа си се лепи смесата за остатокот. Еве и јас сега ја правев мојата за прв пат и ми успеа од прва, оу јеаааа.
    Одам и јас да се средам, ко мајмунче сум станала :D

16. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Арно де, ке си го ставам во сад со топла вода и ке омекне.
    Во рацеве се испозалепив, ко од жаба ги сторив. :lol:
    Инаку во лименка од Нес го ставив. :wasntme:

17. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Иц впечатоци тајм. ^_^

Со оваа паста, брат раста [​IMG] веќе ни јас, ни деца мои. :shake:

Е така. Ја шлагосав тортата, ја заблажив квалитетно, па ке си се вратам на депилаторот. Нека боле. :nod: ]:)

Се воодушевив од себе колку сум несмасна. Е јбг, не можам во се да сум совршена. :wasntme:

Трајно ја напуштам темава и одам да спијам.
    Утре ке чистам, нека се желира добро. ;)

На Li0ness и interesna им се допаѓа ова.
  18. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    :( жени ништо....не успеав,мада тоа смесата изгледаше успешно вака се правеше и топче ама воопшто не се лепеше за коза,незнам кај ја утнав работава?!?!? :?:
    дали не ставив доволно лимон,инаку го праев рецептот на Лилит и лимон ставив една супена лазица..

19. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    леле се згазив од смеење :rofl:, јас од истите причини и не пробувам, многу добро си се познавам,сигурно ќе бидам бетер. :lol:

На Marilyn-Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  20. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Прб обид - fail
    Си знаев јас дека сум со две леви раце и дека нема теоретски шанси да ја погодам. Се беше фино лепо, ја извадив од шпорет ја претурив во сад да се излади, се излади пастата но никако да се згусне. Еве ја од 3 саат стои и уште си е течна :D изгледа многу вода и ставив :wasntme: