Незнам дали се сеќавате ама многу одамна, пред некои 10 години а може и повеќе, на тв идеше реклама на Топ Шоп, продаваа баш ваква паста за депилирање, и јасно се секавам дека кажуваа дека може дури и да се јаде, дека е од шекер, дека е цела на природна база... А јас се чудев како тоа средство за депилирање да може да се јаде. Тогаш ја нудеа и со лентички платнени за така да се отстрануваат. Многу јасно се сеќавам на рекламата, верувам дека на некои од мојата генерација и на постарите ќе им текне исто. Па ако пред толку години го имаше тоа чудо кај нас, ваљда го има и сега негде
Jupiiiiiiiiii od prva mi uspea,izgledav nekolku videa ja svativ procedurata i uspesna misija.sto e najbitno za eden cas si gi izdepilirav celi noze,i sobrav hrabrost i sama si se izdepilirav i intima.dosta pomala bolka sprema so vosok.veke ne mi treba kozmeticarkata hahah.probajte i sto e najbitno za pomala bolka mackas obratno od rastot na vlaknata a tregas vo nasoka na rastot na vlaknata!
За сите што ве мрзи да ја правите или не ви успева, можете да побарате по маркетите ја има... а и не е скапа негде околу 40-50 ден. е.
Па би требало да биде на страна кај кремите за депилација и лентите, големината е колку едно просечно чоколадо, на слика има женски нозе... Мислам дека може и во аптека да се најде.
Коментиравме за тоа. Не е шереќна паста, иако така изгледа. Техниката на депилирање е сосема различна, со тоа мачкаме во ист правец, а влечеме во спротивен од растењето. А со пастава е обратно. А и тоа е восок (не сум сигурна за составот) ама не се измива со вода *ако мислиш на тоа розевото пакување со нозе на сликата, мене на тоа ми текна, ако не е тоа тогаш грешка сум, за друго зборувам
Сестра ми прави таква паста, не ми ги вади баш сите влакна, но побрзо отколку со депилатор... Еве баш сега ја молам да ми направи...
Јас да си пишам дека смесата ми беше тотална утка, не следев упатства (така ми е!),, Се стврдна ко камен само од зид да го мавнам кје се меси. и така.. да се одлутам пак ќе пробам
Народе, свечено изјавувам дека операцијава од прва ми успеа. Колку време се лади кај вас што ви успеа? Јас го бапнав во фризидер.
Вади го бреее, брзо се лади, и додека е потопло можат да се прават топчиња (да се меси) прво се лепи малце за рацете, ама потоа си се лепи смесата за остатокот. Еве и јас сега ја правев мојата за прв пат и ми успеа од прва, оу јеаааа. Одам и јас да се средам, ко мајмунче сум станала
Арно де, ке си го ставам во сад со топла вода и ке омекне. Во рацеве се испозалепив, ко од жаба ги сторив. Инаку во лименка од Нес го ставив.
Иц впечатоци тајм. Со оваа паста, брат раста веќе ни јас, ни деца мои. Е така. Ја шлагосав тортата, ја заблажив квалитетно, па ке си се вратам на депилаторот. Нека боле. Се воодушевив од себе колку сум несмасна. Е јбг, не можам во се да сум совршена. Трајно ја напуштам темава и одам да спијам. Утре ке чистам, нека се желира добро.
жени ништо....не успеав,мада тоа смесата изгледаше успешно вака се правеше и топче ама воопшто не се лепеше за коза,незнам кај ја утнав работава?!?!? дали не ставив доволно лимон,инаку го праев рецептот на Лилит и лимон ставив една супена лазица..
леле се згазив од смеење , јас од истите причини и не пробувам, многу добро си се познавам,сигурно ќе бидам бетер.
Прб обид - fail Си знаев јас дека сум со две леви раце и дека нема теоретски шанси да ја погодам. Се беше фино лепо, ја извадив од шпорет ја претурив во сад да се излади, се излади пастата но никако да се згусне. Еве ја од 3 саат стои и уште си е течна изгледа многу вода и ставив