значи смесата ја направив и ми излезе супер, и боја и текстура се погодив ама тоа со месењето никако да го сфатам како месите и колку време отприлика??
Епа чим си погодила значи сега имаш медова ама проѕирна боја на смесата така?Малку меси го тоа и ќе видиш ќе добиеш мат боја,посветла од тоа што ти е сега.Се надевам ме сфати позз
се утепав од месење џоа цацко сум, гибаници кога се меси ама не се откажувам следен пат кога ќе имам време темелно ќе се посветам, има да ми успее па што сака нека биде
а па што да кажам па јас???????????? ја купив готова и пак не успеав да се издепилирам....а од таа турската што е во буренце купив и сеа се разоцарав, а многу ми е срам да отидам во салон....
Следат импресии и впечатоци После цел ден поминат во читање на темава од прва до последн страна, ја направив шеќернава паста и се издепилирав....ме болеше, ама пуста желба за мазна да ми биде и истрпев На раце ич не ме болеше и за разлика од машинчето не ми се појавија никакви црвенила Само многу гњаважа бре, се улепив се направив цела шеќерна и цел тоалет ми беше лом ајде ќе се увежбам за следен пат Рецептот мој: 12 лажици шеќер, 10 лажици вода и 2 ломонтуси
ФЕминки јас денес бев во салон да се издепилирам со секерната паста посто по 4546543 обиди да ја направам дома не ме бидна.Како и да е јас цел зивот се брицам и влакненцата ми се онакви јаки и денес кога ме правеа оцекував да вристам од болка али за дивно цудо ни болка ни нисто....така да топло го препорацувам салонот доколку не ви успеа по дома пастава
1. ај кажи ми во кој салон си била за шеќерната депилација? (ако е во Скопје) 2. знае ли некој кој беше тој салонот што го спомнуваа во Драчево што депилирале со шеќерна паста? (на почетните страни од темава некој имаше пишано за тој салон) 3. како се вика салонот спроти универзална што депилирале со шеќернава? 4. каде поточно се продава шеќернава паста? (на која тезга на битпазар, каде да ја барам....таа во буренца што се продавала) Јас си ја направив дома, ама во случај некогаш да неможам или немам живци, ако некој има инчормации за прашањава нека биде њубезен да ми каже
го-гирл си земав за право да одговорам иако прашанњето не беше упатено за мене... значи вака 1. во скопје таков салон ти е александра професионал,а пастата се продава на битпазар на тезгите за козметика, одма тие првите има темно зелено или кафена боја, и на неа пишува агда...јас ја земав 80ден но морам да те посоветувам дека првиот пат пожелно е да отидеш во салон или со домашна, зс јас ем не се издепилирав, ем цела с измачкав е сеа не е дека нема ич болка, но во споредба со восокот, оваа е минимална..позз и пиши што ќе направиш
Фала Направив јас дома 2 тури од шеќернава по рецептиве на феминкиве и се средив, ама за следен пат сакав да си купам готова или да одам до салон само уште нешто...тој салонот Александра професионал е кај универзална? за него зборат и другиве, или ова е некој друг, кај се наоѓа?
А што ти се случи со таа купечката, како се депилираше што не ти успеа? Нели е иста со таа што се спрема дома? Инаку тој е салонот ама не знам зошто го кажуваат кај универзална кога е после католичка во почетокот на една уличка. Може таа уличка води до универзална ама има за одење ако одите од таа страна, али како и да е ориентационо е многу блиску до католичка црква.
абе она ок е и иста е но, некако не ми извади многу и плус тоа некако не ни може да се меси, а за онаа дома некако другарка ми кога ја прави, супер испаѓа и цели се депилираме..а за тоа дека после подолго не раснат и се помеки, вистина е, такви се. позз
Иста е ама не е иста испаѓа работава хахахахаха чисто од љубопитност сакав да пробам сама да видам што ќе испадне ама немам време да се занимавам со погодување на пржење на пастата дома, сепак по коментарите општ впечаток добивам дека многу тешко се погодува како што треба, па и неред се прави
Александрија ти е пред католичка карши тие пералните за коли одма во уличката ке видиш има реклама..јас сум презадоволна...интима е 300 и цели нозе се 800..
Девојки Ве молам за една инфо ако може ПОзнавате ли некој салон во Штип Спојлер или Гостивар каде конзумираат од шекернава паста?? Викендов ке одам на гости па би сакала ако некој знае нешто да ме инфо!! Може и во ЛП мене ми треба одговорче..
Jа погодив смесата,ми испадна баш како мед,ја оставив да се олади,па многу се здрави,ја стоплив пак и пробав на интимата,уфф болење после се излепив и ја оставив,пробав на интимата зашто на другите места бев издепилирана претходно.некој совет за депилирањето?како го правите вие?
и сега некој конечно да ја кажи точната рецепта за правење?? сакам денес да ја направам ама сите си кажувате различни рецепти ја направив еве ја пред мене е сега чекам да се излади ...тобив нешто карамел боја валда таква и требаше да испадни кизни што испадна ... ако имам време ке ја пробам денеска ако не утре ...ја направив специјално за интимата па ако слушнете некој страшно да вреска да знаете дека сум јас
Знае ли некој дали има во Битола козметички салон каде што депилираат со шеќерна паста? Јас одам на депилација со восок,но ова со шеќерна паста сигурно е подобра варијанта и би сакала да пробам.Ако знае некој ве молам пишете ми.
Тукушто завршив со депилацијата со шеќерна паста! Се депилирав со оваа смеса по четврти пат и досега без проблем ми излегуваа влакната! Но овојпат морав да го повторувам секое место по трипати за да излезат сите влакна и тоа ми одзеде доста време ! Не знам во што згрешив,мислам дека ја направив смесата по четврти пат на исти начин како и секогаш! Да не случајно некој знае зошто не ми беше доволно лепилва смесата?Или можеби сум го подзаборавила начинот на месење на пастата? Му се случило истото на уште некој? Се надевам наредниот обид нема да биде разочарувачки!