агфгафјгаскјдбасфбкјбфнењ Никако бре да ми успее,15 пати ја правев никакооо,живци си искинав,лом све напраив по дома и нјеќе како за инат да нејќе да ми успее
Абе, нешто утнувате. Или многу лимоЊе, или малку вода, или многу вода. Финтата со капнување во вода помага за да дознаете до кај е пастава. Треба топченце да се направи, да падне едноставно. Ееее чим више и мене ми искача ко што треба, а колку се изнамачив на почетокот Ајде девојки, со љубов кон вашите нозе и мазна интима, напред! (оваа Југославија, партизанка ме напраи, одма ставам петокрака и идам да ве бодрам)
sakam da probam so sekerna pasta ama vo domasni uslovi ako uspeam samo voda, seker i limontus li treba a kako e nacinot na pravenje bez zagrevanje li ?
Јас ја купив таа готова шеќерна од битпазар што ја зборевте, иста е како таа дома што ја правев, а и цената е тука некаде 35 денари. исто како да си купев шеќер и лимонтус дома само немораше да мијам тенџериња Ја ставив 10 минути во фружидер и после си кинев парчиња и ја месев, супер испадна и успешно ги средив рацете, малку ми се растопуваше дека ми се топлеа дланките, ама пуштив вентилатор и ги миев со ладна вода да ми се оладат Мене ми се виде поисплатливо да ја купувам, него да се нервирам ако не ми се погоди дома
Од годинава почнав да се депилирам со шеќерна депилација, ама на козметичар, еднаш дома пробав да ја направам и лом се направив. Затоа за 15 минути ќе те средат на козметичар и после мазна како бебенце И искрено многу помалце ме боли него со восок, а и побавно растат влакната и помеки се.
Јас пробав 5-6 пати да ја направам ама никако да успеам. Го зедов тој силк ролонот што е на Галафарм, и сум прилично задоволна
Ете Марама пред мене ја ставила заедно ја купувавме од битпазар пред некој ден Истата ја имам.... Спојлер
Девојки..не ми се смејте ама како треба да ја подготвам оваа пастава купечка..?? пробав како што е напишано ама некако нит фајка нит бога моли..ај објаснете ми .
Ако ти е како таа што ја има постирано марама, јас само ја ставив малку во фрижидер зашто тогаш беше ептен топло времето и беше растечена и после само месев со прсти и лепев па тегнев Малку појако ја ставав и мислев подливи ќе си направам ама ништо не ми бидна
http://www.facebook.com/secerna.depilacija.5 Јас само за ова знам, ама има чуено и дека во некои други салони има, само да ти кажам дека е ептен скапо Јас почнав да одам кај една жена која депилира со шербет и крпчиња и ептен ефтино работи
http://www.facebook.com/beautym.prilep poveli kikav ovde depiliraat so sekerna i jas licno mnogu sum zadovolna. pa ako odis pisi ni kako ke pominis