Има на тезгите кај што продаваат козметика сигурно кога ќе влезеш на пазарот ќе ги забележиш сигурно.
Девојки да ве прашам нешто.. Вчера прв пат се депилирав со шеќерна паста и после тoа ми искочија модринки?? што да правам..зашто ми искочија?? благодарност однапред.
Феминки има некој се депилирано со шекерна паста на интимните делови??? Сакам конечно да ја пробам ама некако ми е страв за таму доле...има некоја од вас искуство за таму ? позз
За интимни делови е супер... јас сум против депилација на интимата, ама со шеќернава паста ем е многу лесно, ем не боли, ем си долго време мазна... и што е најважно... нема поткожни влакна.
Веќе неколку пати ја правам шеќерната паста ма никако не ми успева многу леплива излегува колку чини шеќерната паста да се купи?
Помош девојки! До сега 2 пати имам правено депилација кај козметичарка - првиот пат со ладен восок (за 1 употреба), вториот пат со топол восок (за повеќе употреби -.-, и се разбира не бев задоволна). Сакам да пробам шеќерна. Препорачливи места тука во Ск? Читнав за Александриа (тоа кај католичка), но колку чини? Ако знаете некои други места (во Карпош, Центар), please let me know!
епа ако некој е над детинестото и е созреан ако не го мрзи и случајно знае и без да бара нека пише.Благодарам многу
На една од тезгите што продаваат козметика, шминки и такви работи....мислам дека ја има на сите, незнам точно да ја објаснам таа од каде што купив јас (немам ориентација низ тезгите многу) ама прашај на 1-2 тезги сигурно ќе ја најдеш
Зависи количински, али во темава гледам рецепти со пола кесичка лимонтус Едит: Еве ти еден рецепт Една шоља од чај шеќер лимонтус помалку од пола вода само да го прелие(да не плива во вода колку да е мокар шеќерот) се врие додека да добие златно/медова боја