рецепт за шеќерна паста Јас мислам да остане темата, и некој нека ја напише убаво рецептата. Вака и да ја бараш во другата тема треба 50 страница да ги вртиш.
Зошто да се мачиме? Јас пред некој ден за 20 мин. си ја направив и тоа баш убаво излезе.А шо плаќаш,за шеќерот и лимонот Струја секако се користи секој ден за се и сешто.Кожата сега мн си ја сакам Пробав прво со крпчиња,тргаше,ама се изнервирав со тоа мачкање,тргање,па се подолади па си правев топчиња и си се направив скоро цела,малце маткање е ама резултатот си вреди за времето
Секоја кожа е различна сечии влакна се различни , и секоја паста не вади на секого влакна така да секој со својата срека, кој може со таа дома алал да му е кој неможе , да си купи
Јас имам некои влакна на лицето, покрај ушите, поради кои се чувствував непријатно и депилацијата со восок ги дозапусти, станаа потврди. Кога почнав да се депилирам со шеќерна паста, многу се изретчија и омекнаа. Ја препорачувам оваа метода на депилирање. Не знам во што е финтата, ама успева. Се надевам ќе се изретчат уште повеќе, влакна на лице е ужасна работа. Ако имате некој совет, пишете. Поздрав до сите феминки
Да ги информирам оние што не сакаат или немаат време да прават шекерна паста. Истата само со додаток на невен и алое се продава во зегин... се вика клеопатра и е малку скапичка во однос на количината што ја добиваш... 120гр е 370ден а има поголемо пакување од 400гр и е 1000 и повеке (кога слушнав 1000 реков добро добро малото ке го земам ) инаку е потполно иста со таа домашната, бидејки претходно ја имав правено, но ми се потроши а сега немав време да правам нова. peace out
Девојки се депилирав денеска (ама не со шеќерна паста туку со обичен восок во рол-он), но на делови од нозете ми се појавија црвени (модри) точки. Ќе поминат ли? Навистина страшно изгледаат.
Има ли некоја одговор? Спојлер Се извинувам што пишувам две мислења едно по друго, ама навистина паника ме фаќа.
Ете јас да ти одговорам пошто те мрзи да прочиташ во другите постови Другите девојки кои имале проблем велат дека не е опасно, не е ништо страшно, само испукани капилари и за десетина дена ќе поминат, некој спомна хепатромбин, обиди се не е ништо страшно
Mоже и ракија, јас така излечив една огромна модрица, голема колку цела нога, така си земав од домашната ракија таман и ладна беше и секој ден пред спиење го масирав местото и во рок од една недела се се повлече и немав ни трага од неа, е сега ако е на интимен дел тогаш маст, а на нозе може и со ракија. Јас како што знам модрицата претставува група испукани капилари, а ракијата и плус ако ладна ги собира, ако има некој постручен и повеќе знае нека ме поправи, ако некаде грешам.
У право си за ракијата, само внимавај може да биде опасно, баба ми се мачкаше со ракија па сеа и коа не се мачка ика и пее, а предтоа мислевме дека од мирисот и е Шала на страна, и ракијата е избор, ама недела дена е прилично долг период ако сакаш да го скратиш трк у аптеката на баба ти, гарант има хепатромбин, ако не у комшиската аптека, од искуство модрица за два дена снемува
http://www.youtube.com/watch?v=rRWwSBDN ... re=related е вака,на двапати,не кај нас со сати! а излеа и ова е некој вид шеќерен восок! убајни!
Фала богу трета среќа и ми успеа... Конечно и ја сфатив цаката.. Е има мал проблем, лакненцава ми се ептен мали ама ја ставив во фрижидер и немам гајле
Се извинувам за пост врз пост неможам да редактирам, ама со овоа пастава бреее... Се кубеле влакната, за три дена повторно имам, освен на едно место, во што ми е пороблемот, каде ли грешам? Е само на тоа место и ми е мазнаа убава кожата. Сакам цели нозе да ми бидат вакви
Може да ми кажеш каде се наоѓа точно салонов?Јас сум моментално на одмор во Охрид па сакам да одам,ќе треба да ми обајсниш по некои покрупни знаци да се снајдам и колку парички е?
А знае некој дали во Александрија прават целосна депилација со шеќерна паста (мислам на цело тело) и колку чини?
Би сакала да пробам ама некако ми е страв од болката па би прашала дали ви успева со правњето на смесата ии дали е мн голема болката??