luge pomagajte.. probav da ja napravam sekernata pasta i ne mi uspea.. :/ ne mi lepi na nogata, poubavo so mastika da probav.. kazete kako da ja pogodam temperaturata otkako ke se strvrdni.. ili e premnogu zeska i ne mozam da ja trpam toplinata na pastata ili voopsto ne mi lepi.. HELP ME ne mozam da se trpam poveke vakva..
Чудово сум го видувала милион пати а не сум знаела што е додека не прочитав тука и не го купив за само 40 денари да го пробам за интимна депилација и само ке ви кажам девојки фала што ме просветливте
Си сечеш парче колку ти треба и го месиш со раце додека да омекне и ке слушнеш како пука мегу прсти.Погледни некое од видеата погоре постирани ке видиш одприлика како треба да изгледа топчето и се депилираш.Едноставно,лесно и ефтино решение,само малку пракса ти треба,мене ми одеше лесно бидејќи сум со долгогодишно искуство со депилација
дали можи да ми препорачате некој козметички салон во битола каде што можам да се издепилирам со шеќерна паста? :3
Јас ја најдов шеќернава во Прилеп, закажав за в понеделник, па ќе пишам искуство тука Во Скопје одев во александрија, презадоволна бев, се скапав мачење по дома со депилирање самостојно дури да најдам контакт од овие во Прилеп.. така да me happy сега
Devojki zdravo edno prasanje za pastata cleopatra kolku e gramazata me interesira zasto alexandria pastata e mn skapa ...
Девојки, дали некоја од вас слушнала за некоја Стефка во ѓорче петров што работи со шеќерна паста? Оваа информација случајно ја дознав од форумот на рингејаја, само темата е веќе непостоеча, а и не сум форумџика таму за да пратам лп. девојката рече дека била многу задоволна и работела со прегорен шеќер што веројатно мислела на шеќернава паста...
Да не знае некој како работи девојкава, затоа што гледам цело тело со шеќерна депилација за 500 ден. малце ми е сомнително http://www.facebook.com/pages/%D0%A8%D0 ... 29?fref=ts ? А ако добро работи тогаш е стварно преефтино
И мене тоa ме интересира, а и дали само во Скопје ја има или и по другите градови? Ете Дивајн пишала дека си купила, па претпоставувам би требало да ја има насекаде. Ја има низ аптеки, маркети?
И мене ова ми е ефтино (сигурно зашто сме навикнати да гледаме високи цени ), меѓутоа ако некоја има искуство, ако сака нека сподели
Више да давам пари да купувам готова паста ??? НИКАД бре, се искпраксирав така убаво шо немам гајле, и тоа од рецептот на феминава за 4 пати имам доволно за цело тело ... Така да ви кажувам дека и не е некоја филозофија
Бидејќи нема никој што пробал т.е барем не кажа искуство, јас си закажав па ете ќе експериментирам, ќе видам како работи девојкава