А поткожни ви се прават ли од шеќернава? Оти јас кога одам на депилација ми се прават ама со восок ме депилираат и само на препоните имам поткожни. Со шеќерна имам слушнато/прочитано дека не испаѓале
Јас бев кај девојката што депилира цело тело за 500 денари со шеќерна паста и стварно добро работи, сега сум си како бебе ^^
Девојки, да ве прашам нешто: На сите видеа што ги изгледав пред да се стави пастата се става бебешка пудра. Морам и јас да ставам или не мора?
dali moze nekoj da kaze recept za sekerna pasta, ili istata se kupuva, citam celo vreme kako se imate vo domasni uslovi depilirano so sekerna pasta, a nikoj ne dava odgovor kako do istata da dojdeme Nie ne tolku upatenite
Има салон во Драчево, ама не депилира со шеќерна паста туку со шербет и крпчиња. Не знам зашто го пишала така Јас одам дома кај мајка и , исто и она депилира со тоа
Има одговор за оној кој сака да чита. Прочитај во темава наназад, има и рецепт и детално упатство за се.
Пошто не можам да си го редактирам претходното мислење, да прашам пак: Сеа во скоро време да не видела некоја во Голд маркетите од таа шекерната паста шо е по 30-40 денари?
Јас како што знам има и салон, мајка и ништо не ми напомена дека го затвориле Инаку и мајка и си работи исто дома, блиску и живеат една до друга. Мене ми зема 400, депилирам нозе,раце,стомак, и лицето онаму каде што има влакненца. Мој совет до вас, носете си лажица од дома, затоа што со таа иста лажица со која го нанесуваат шербетот се депилираат еден куп жени, во меѓувреме не се мие.
А за таа во Ѓорче некоја информација плус да дадете (Стефка мислам се викаше)? Како се движи со цени, квалитет на работа??