вчера направив шеќерна паста за прв пат, беше како мед, само проблемот беше што ми се тегнеше пастата - како конци низ неа кога ке ја фатев ( незнам дали би ме разбрала ) појма немам што погрешив.
супер испадна шеќер лимунтус и вода. ставив прво 5 шеќер 2 вода ама додадов после и шеќер и вода и си дојде тамам супер. си викам да не требаше да пристаам лимунтус за да не се тегни така :/
A ppodobro e ovaj nacin so mesenje ili prviot? I imam slusano deka se vlece vo pravec na rastenje na vlaknoto a ne vo sprotiven
во спротивна насока се трга .. ќе пробам да ја напрам уште вакво нешто немам ставено на мене па ајде и тоа да го пробам
И со домашна и со купечка паста имам пробано, ама влакната никако не излегуваат !!! Лепи, тргај, ама не се корнат.
Девојки некој салон во Скопје што депилираат со шеќерна паста? Сакам да идам на интимна депилација за прв пат ама сакам со шеќерна паста.И цена ако може ?
Би ти ја препорачала девојката каде што одам јас, многу добро работи и цените и се таман. За повеке информации во ЛП.
Само да ми кажам дека напраив сеа таа шекерна паста по рецептот на лилитка ( добро малце и од око ) сеа чекам да се излади па да видам , ах пусти студентски живот а јас како сум неспретна во кујна ко со 2 леви раце да сум родена.. се надевам добро ќе искочи иначе го СТАЦИОНИРАВ изумов во тегла Ќе ве апдејтирам за неполн сат, ако искочи ко шо треба
Од прва , еве сеа се издепилирав добро идам со пола депилиран препон али неможам бе се изнамачив рацеве ми откажаа али од сеа пари по салони мало сутра бре адиос мучачос че им речам ! Фала лилит !
Здраво женски, Би сакала да почнам да си го депилирам лицето, оти имам малку темни влакна.. Е сеа прашањето е, дали со шеќерната паста се изретчуваат влакната или пак ги прави погусти??? Мене страв ми е да почнам.. Дали некоја од вас го депилира лицето? и на колку време ви растат влакната? и дали приметувате изретчување?? што мислите вие дали восокот е подобар или шеќерната паста? Позз, се надевам некој ќе ми одговори.
Јас денес пробав да се депилирам со шербетов и супер ми испадна од прв пат ама кога ке се излади не депилира а ако е потопло си ги горам рацете незнам што да правам кажете каде грешам ???