Интимна депилација И да знаеш беше крајно време... јас никогаш веќе нема да ја сменам депилацијата со оваа кандаска паста ниту пак салонот... Е сега, ако во меѓувреме излезе нешто подобро
Интимна депилација Колку време ве депилираат со таа паста? Претпоставувам дека е бааги подолго отколку со восок.Друга работа, неможе влакната поспоро да растат како што кажувате бидејќи и восокот и пастата ги вадат од корен, истото е и за болката Ова ми го кажа жената што ме депилира. И не скокајте одма ова го пишав онака само, немам за цел да разубедувам некој
Интимна депилација Јас за мене си кажувам дека болката беше незабележлива можеби затоа што помал дел фаќа затоа што влакната на интимата не растат сите во ист правец а депилирањето е во правец на растот на влакната мене ме депилираше може 30 мин али за да споредиш треба само да пробаш . За мене ова е откритије за досегашното депилирање немам намера ни да рекламирам ни да убедувам некој јас само споделив мое искуство .
Интимна депилација 30 минути и не е така долго, јас мислев подолго Али можеби кај секого различно, ќе чекаме да споделат и други феминки како им било.
Интимна депилација Мене поспоро ми растат откако се депилирам со пастата.Тврдам и потпис и печат ќе ставам ако треба.Ми растеа за 2 недели со восок,сега по месец,а плус ми оретчија премногу. Исто и за болката гарантирам дека е помала.Претходно солзев од болка,ми одеше вунтрава да си живеам и да не се депилирам никогаш,а сега ми е песна. Остај ти тебе шо ти кажува таа шо те депилира,се плаши да не си ги изгуби муштериите.Не и е неа во интерес да рекламира дека е стварно добро. Јас немам што да добијам,искрено си кажувам.Немам салон,па да депилирам.
Интимна депилација Јас не успеав сама да ја направам пастава. Може ли да каже некој колку пари е точно во салон и каде се наоѓа точно?
Интимна депилација Девојки и мене ме интересира каде депилираат со оваа паста?Може ли некој да ми пише во ЛП да пробам и јас. Фала многу
Интимна депилација Душица јас сама се деплирам со пастава.Сама дома си ја правам и за час е се готово. Побарајте претходно на темава,имам пишувано и објаснето како оди процесот.
Интимна депилација Ау јас мислев одиш негде , па Лилит пробав и лом цел стан го направив и за да не види мајка ми дека и нема шеќер купив и сама дотурив
Интимна депилација Не ми е намера да скотоктам и да провоцирам ниту лично на тебе да ти докажувам, туку сакам општо да кажам мислење во врска со болката Да, и двете депилации ги вадат од корен и си мислиш нема што да е различно. Но ги вадат во различни правци За да лично видиш разлика пробај со чупањето. Се чупаме на веѓи во правец на растење......е земи пробај сега во спротивен правец за искубиш влакно и ќе видиш дали има разлика И нормално коа се вадат повеќе влакна наеднаш се осеќа поголема разлика
Интимна депилација Имам едно прашање во однос на шеќернава паста. Еве сакам наскоро дома да ја пробам, прочитав, студирав на јутјуб, се - но, зарем навистина не се потребни ленти ми е прашањето? Без ленти се вади ли се кога станува збор за интимна депилација? Прашувам бидејќи, не знам на вас, но мене таму влакната ми се дефинитивно најцврсти. Не е ко на раце да се депилираш или на нозе. Значи дали навистина има таква сила пастава да извади се? Ете тоа ме интересира пред да одам да се ушљакувам со шеќери и чуда Однапред благодарна, Пирамида/овца
Интимна депилација Нема потреба од ленти.Јас имам меки,другарка ми е црна арапина,како да се бричи по нозе,иако секогаш се депилирала до сега со восок (за интима,не знам,ама ќе и верувам на кажувањата дека премногу и се цврсти и густи ),заедно ја правевме смесата и покажав еднаш како треба и од прва сите се извадија на ногата,а потоа си се досредила сама.Вика се случуваше од прв пат да ги извадам сите,ама на некои места се поминав по два-три пати,ама па и на козметичар така ми прават,ама во суштина е многу задоволна затоа што не ја болело и сега никнале многу поретки. На нозете сигурно нема да имаш потреба од ленти,а за интима ако не оди така,пробај со ленти,откако контра ќе намачкаш,исто би му дошло,но на тој начин би имало посилна поддршка и без проблем би се ваделе.Јас првиот пат не бев уште уходана во процесот,па видов не видов со ленти половина се издепилирав,потоа сфатив дека треба смесата да биде навистина изладена,а не топла,па без нив продолжив.
Интимна депилација Значи за домашни услови незнам неможев да ја погодам смесата си отидов во салонот и само со шекерна паста ни ленти не употреби ,девојката си стави ракавици и рече и да сака без нив нема да може да депилира и смесата ја видов и небеше жолтеникава напротив бела и интима само депилирав еве втора недела ни поткожно нити обично влакненце сеуште немам .
Интимна депилација Ја би сакала некој да ме обавести по ЛП ако знае некој салон каде депилираат со шеќерна паста во Скопје А иначе до сега секогаш сум се депилирала со топол восок.Идам кај истата козметичарка веќе со години,и секогаш со нов восок ме депилира,така да опасност од инфекции нема Е сеа си боли,ама се мора Ама па и подобро со восок него ли со брич секој ден вр-вр и пак неможе да ги исчистиш сите влакна Ама ме заинтересира ова за шеќернава паста Ама ако има во салон ,ја сама дома никако. Не би успеала ни да ја направам,а бога ми ни да се издепилирам Како што сум си неспособна ,за мене ова е mission impossible
Интимна депилација Па и домашната не е кога ќе се размеси.Не дека не може без ракавици,туку похигиенски е во однос на неа и тебе.Се лепи на ракавицата смесата.Го имам видено и тоа ја јутуб.Сега ќе го постирам видеото. http://www.youtube.com/watch?v=fUws4LSl ... re=related Буквално истото е и со дома направена,ама баш исто. Него кажи ми колку плати за во салон?!
Интимна депилација Лилит по последново прашање испаѓа као колку плати ? Можеш и ти дома да викаш и да делипираш и да наплаќаш , бизнис си правиш Многу смешно ми падна кога праша сеа
Интимна депилација Хахахаха...да бе стварно,така излегува. Не,ме интересира да споредам депилација со восок,паста во салон,паста дома.Зошто слушнав дека била накај 800. Еве го тоа Александрија кај нас што го има. http://www.youtube.com/watch?v=Dl4z2D_d ... re=related
Интимна депилација Лилит ајде кажуј цена и твојата адреса Не озбилно Плачка ако можеш пиши ми во ЛП кој салон ,каде е ,број ако имаш,цена