Имам пробано сама да ја правам еднаш ми успеа два пати не. Исто и за таа со ленти :/ знае ли некој има ли кај нас да си купиш шеќерна паста? Имам гледано на нет во кутиче си е направена и ти само си ја користиш, ама не знам кај да побарам Во дм барав не најдов ништо слично.
Има една и мислам единствена од македонско производство ја продаваат во козметичко студио lady m и е 1300 за кг.
Zdravo devojki da prasam nekoj da ne znam kolku e sekjerna depilacija za race I noze vo Influence (aerodrom pozadi Capitol) I ako nekoj bil kako ste zadovolni? I Dali e tocno deka vlaknata posporo rastat okolu koga se depiliras so vosok??
Не знам цена но споредба ќе ти направам за восок и шеќерна. Нема врска поспоро, побрзо, бар кај мене е исто. Јас дома правам шеќерна, мене ми држи две недели, мајка ми тера.месец ипол. Епа ај сега ти види. Се е до кожата на човекот.
Јас одам во Инфлуенс и сум презадоволна. Нозе е 800, интима е 300, раце е 400. Влакната поспоро растат ама после неколку депилации. Јас одам веќе 3 години само на шеќерна и сега веќе ми се фаќа на месец и 20 дена да одам на депилација и ми се изретчија влакната. Да не правам муабет дека е најхигиенска и дека не ми се прават поткожни влакна... Поздрав
И јас дома си ја правам некогаш успее некогаш не,ама навистина влакната стануваат ретки или тамо дека после сум фатила со бикче не сум ги чекала да пораснат се разликуваат местата некаде нема ич некаде ретки......
A sto mislite za sekjernata pasta vo golden rose. Dali se koristi direktno ili potrebno e da se podgotvi?
Здраво феминки Да ве прашам едно интимно прашање. За интима, во делот кај усните, во кој правец нанесувате од пастата, и во кој правец потегнувате? Фала
За било каде, дали нозе, препони, бркови, раце, се мачка спротивно од влакната а се тегне во правец на влакната.
Јас за 300 со се препони ме депилира Стевка се.вика, приватно работи жената, ѕвер е, со шеќерна нормално, не ја мењам за друга. Ако сакаш бр ќе ти пуштам во лп. Женава е во Ѓорче.
Jas sama si ja pravam sekernata pasta. Se depiliram intimno,race I noze. Doza 200 grama seker za intimna .Intimno se depiliram so race, a nozete I racete si polnam prazno rollonce od silk I so krpcinja .Poizretceni mi se a I mi e lesna.
Денес прв пат си направив шеќерна депилација дома. За интимата одам кај една жена исто со шеќерна, ама за се многу пари се. И раце и нозе ехаа. Секој месец не се дават толку пари. Затоа денес си реков да пробам и си направив дома супер испадна рацете си ги издепилирав, амааааа бидејќи прв пат се депилирам си направив 3-4 модринки по рацете. Посебно на десната рака, бидејќи со левата тргав. Јас и така имам нежна кожа, мува да ми застани модринка ми се прави. Се измив со ладна вода и малце со кокосово масло се намачкав. Ми се смири црвенилото, а модринките ќе си ги поносам хаха. Не можам нив ништо да му направам. Се на се, успешно.
И јас правев денес но мојата беше неуспешна.Ни едно влакно не успеав да откинам,незнам во што беше проблемот.Бојата како карамел може премногу варев,само црвенило си направив уфффф @s1a1n1d1r1a1 ај кажи ми ако сакаш рецептот вечер да пробам пак,
Пак ја вратиле? Одамна ја немам начекано.. Баш ќе одам да проверам Инаку, имаа два типа на паста. Едната беше ладна, без да се подготви (виолетова етика имаше). А, другата требаше мислам да се стопли, па после да се користи. (оваа со портокалова етика беше..). Прашај ги таму, ќе ти кажат која за што е. Али, мислам вака дека им беше намената. Јас ја користев првата, таа што не се топлеше. И одлична ми беше! Супер ако ја вратиле, пак ќе си ја земам
Dada bash denes ja kupiv od golden rose odlicna e samo treba mnogu vreme ii malku si napraiv modrinki na racete ama toa do mene e