На сите им е потемнета што се црнки, што имаат општо потемни влакна, бричот си го прави своето. Џабе бричиш изгледа подникнато. :/ Ама поарно така него беља беспотребно.
Ти кажаа другите, ама и јас да кажам, никако сама. Мене првпат ме депилираше козметичарката со шеќерна паста, ми се слоши од болка, и тоа шо знае како да потегне. Кога омекнаа влакненцата, беше помалку болно, ама пак сама не би се осмелила.
Женски, ја направив пастата се, ама ставам на нога и кога тргам само ми се лепи на рака, не можам да тргнам. Со ленти се вади одма. А сакав со рака да се депилирам. Со ленти одамна се депилирам со шеќерна, сакав да пробам со раце. Не знам кај правам грешка, дали е до пастата или јас не знам да употребувам со раце
Јас не гледам по боја. На претходните страни баш пишав за целата постапка како ја направив. Оладена е скроз пастата?
Да оладена е вчера ја правев и реков денеска ќе пробам. Со ленти одма се вади, ама со рака ми се лепи многу.
Најверојатно не ти е доправена, затоа. Јас мојата ја направив пред една недела мислам, зацврстена е, треба да ја размесам пред да почнам со депилирање, ама не ми лепи на рацете.
ПА не е толку цврста, не е ни мека. Можи да не ми е доправена. Сега ќе продолжам со ленти па за другиот пат подолго време ќе ја оставам. Фала ти
Mајка ми цел живот се депилира под мишки со шеќерна депилација. Изретчени и се ептен влакната, немаат допирна точка со моите шо ги бричам. Долго време ги прави и немала проблеми досега. Јас искрено не би се нафатила, едино на тоа место се бричам.
Јас се депилирам со шеќер под мишки , и скроз ми се изретчени. Првиот пат имав болки невидени , дури и крв си пуштив. Сега не осеќам ни болка и не ми се познаваат црни корени како со брич
Аууууууууу Не не, јас веќе неколку пати го користам Лидера прашокот. Не чепкам оти имам вишок кожа од прошли дебели денови и мора трета рака да затега плус. Гледам и Инфлуенс работи пак, може ќе отидам со ППЕ одело и едно отворче доле.
Откако ќе се направи може ли да се чува во пластичен сад во фрижидер па да се користи по една недела? Или како правилно се чува и дали воопшто може да се чува?
Јас го чувам во пластична кутија со капак и во купатило. По потреба си земам, стои веќе 2-3 недели сигурно.