1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилација со шеќерна паста

Дискусија во 'Тело' започната од zver, 21 март 2010.

1. Selest

Selest Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2017
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.456
    Дали се сеќаваш за колку време ти помина? Бели гнојаници се појавија мене ова ми личи на бактериска инфекција. До понеделник е многу време за чекање дури појдеме на дерматолог.

Микробакт е антисептик, освен тоа што друго ти дадоа? Дали се сеќаваш за колку време ти помина?
    Се појавија гнојаници и мене ми личи на бактериска инфекција,проблем е што не фати продолжениот викенд па треба до понеделник да чекаме.

2. IJAE

IJAE Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    857
    Додека не ми израснаа нови влакна, па такви се тие гнојни, упала на влакната што се извадени со восок или шеќерна и со најчист восок за една употреба пак ќе се исфрли. Едноставно не треба да се депилира со восок ладен, топол, шеќерна. Или направете пауза од депилации, најдобро со кожен лекар да си видите

3. Aska123

Aska123 Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2023
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    5
    Zdravo devojki Dali ke moze da mi preporacate nekoj vo Skopje sto depilira so sekerna pasta da ne e mnogu daleku Jas sum od avtokomanda

4. MeowMeow

MeowMeow Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2019
    Пораки:
    1.043
    Допаѓања:
    2.930