Јас купив као готова смеса и де депилирав ми ја направи кожата мазна ама исто цела модрици бев ко на воено поле да сум била и раце и нозе ми беше срам на плажа ќе мислат сум се степала
Море се испраксирав јас, вчера пак се депилирав со крпчиња на интимата, ем убаво се фатив, ем ништо не испозалепив, ем брзо завршив .
И јас сакав интима ама ми е страв зошто цела модрици се напраив мислам уште интима и има да се откорнам , како знаеш дс се депилираш има некоја техника нешо? Зошто таму на тие што ги купив пишуваше со рака да ги нанесам и после кога ми се испотопи тоа смесата се улепив цела и сите чешми ги исполепив и кваки
Па мојата техника е да се депилирам само во купатило, и со што поголеми крпчиња за да не се излепам . Ама зборам за домашна смеса, се намачкувам и со крпче потегнувам. Нема промашај
Да да, јас сум искрено презадоволна, дури и тие неколку поткожни на интима кои ми беа заглавени со месеци почнаа да излегуваат, супер работи девојката.
Девојки предложете ми некој убав восок со кој можам да депилирам раце и нозе? Сакам да си бидам раат месец дена
Фала на информација, јас ќе одам само на интима, во Инфлуенс ми земаат 500, а овде е 700. Не е малку, но така ми се погоди со одморов, инаку планирам да продолжам во Инфлуенс. За Sugar Depil Studio, другарката што ја спомнав беше и таму, ми рече дека многу споро депилира девојката, за интима и нозе се задржале саат ипол. Ова беше на самиот почеток кога се отвори студиото, сега можеби е забрзана. Во секој случај, добро е да се има како опција