Ако има ваква тема, извинете... Јас прво да кажам дека стварно ми е одвратно дечкото да се депилира на било кој дел од телото... Освен кога би имал влакна на грб... Тоа ми е неубаво... Инаку стварно воопшто не ми се допаѓаат машките што се депилираат по нозе, раце... Вие што мислите за ова?
Јас пак сум повеќе за тоа да се депилираат.Не мора на нозете и на рацете ако не се баш приметни.Иначе ич не ме фаќа за око кога ќе видам на некое машко да му ѕиркаат од кошулата влакна т.е да имаат "скриен" тепих
мммммммммм јас обожавам депилирани машки. навистина еве ќе ви кажам пред одмор дечко ми се депилира целосно само не раце затоа што и нема нешто многу на раце. баш изгледа провокативно мислам мазен и кога ќе се намачка со некое млекце за тело оф оф ај доста
sakam koga mazite obrnuvaat vnimanie vo toj pogled sto navistina e higienski deluva estetski pa i sexsi.taka oskuben so plus edna tetovazicka okolu papoceto hm meraciii no eve mojot ne saka depilacija go smeta toa za pederasticnost,ne trpi ni b od bolka..smeski
депилација?! никако мојов е супер вака не му треба депилација е сеа ако има стварно претерано многу како мајмун да сигурно дека ке инсистирам јас прва да се издепилира заш машко ко машко убаво е да има малце како шо би кажала другарками љубовен тепих ама да не бидеее ептен претерано! а иначе за долниот дел се подрзабира дека мора!
Kako i sekade i ovde se raboti za vkusovi !!! Jas primer ne sakam vlakna na gradite pa zatoa se depiliram, osobeno sega na leto zadolzitelno. Na zima mozi malce da se propusti ! A za dolu mora da e sredeno sekoj pat Pozz ...
депилирани машки? па добри се на изглед така,ама не би сакала мојот да е депилиран на градиве,се знае само каде да е среден,некако ми се педерски.Абе се знае за кој е депилирањето,не за нив,што се бутаат кај нас женските.
Е да да... И мене ми е ептеннн некако педерски. Фала богу што мојов не се депилира Ќе го убиев иначе.... Хахаха
Оу јеахх ! Најубави ми се така ...ги поддржувам.Се ежам когаа одам на плажа и ќе видам некој ко мајмун
A бе мислам оти имаше ваква тема некаде И плус оваа не е за во се и сешто Ама ај, сте ја отвориле, си имаат работа админките Инаку, сакам депилирани и средени само долу и под мишки, а не плетенки да плетиш. Мојов нема ни на стомак, ни на гради, по малку, па нема потреба да се средува многу. Ама на раце и нозе бре бљак, ко небаре педери се или во најлош можен случај маникенки
Ако се ко мајмуни тогаш ќе се запрашам . Мојот нема на стомакот , градите и грбот .. е сеа нормално дека има на раце и нозе ама машко е . Не сакам да се депилира и на плажа да ме споредуваат , маж сакам а не жена до мене А на делот кај што треба да е мазен , мазен си е
Хохох .. Имам еден другар што се депилира .. ама само нозетее .. Иначе не сакам депилирани машки освен на градите
Не ги разбирам жените кои сакаат феминизирани мажи...нежни,мазни...бљак! Јас повеќе почитувам мајка природа,ако си има тепихче,не ми пречи,па дури и привлечно е,ако пак природата не му подарила,пак е ок.Ама се знае,што е вистински маж...ни на раце,ни на нозе,ни на стомак,ни гради,депилирање НЕ!Се знае само каде на тит местот и под пазуви,друго не доаѓа у предвид. Си ја осакатуваат мажественоста. За вкусови не се дискутира,ама некои вкусови се дискутабилни...
Се согласувам со коментарите дека дотичното место и под пазуви мора да е суредено Околу другото, немам некој посебен проблем. Индиферентна сум по тоа прашање, ако има повеќе влакна и на градите и на нозете, не ми пречи, негов проблем (си помислувам само дали му е жешко) , ако нема, пак ок. Моите другарки пак не поднесуваат влакнави мажи, ниту на градите, ниту по нозете, им се Ако решил некој да се депилира целосно, не ми губи ништо од неговата машкост. Пливачите се сите на пр. без влакненце на телото. НО! Една работа не ја поднесувам влакнеста. Грбот. Се' се', ама грбот ако му е како на орангутан, го гушкате без маица и ви се плеткаат прстиња одпозади.... forget it!