Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Депилирани машки?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Wind, 18 јуни 2010.

1. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    и јас те поддржувам не ми се допага ко видам маж депилиран на нозе и раце,ама некој имаат и на дланките одозгора па само на дланка може али нагоре јок брее,а на гради да може некоја што е како мене што не го сака „љубовниот тепих„ хаха и сама би го издипилирала (срека што маж ми нема таму) а и долу околу органот може да се депилираат ради хигиена :D

На tinan и Nedzhla им се допаѓа ова.
  2. PapillonGirl

PapillonGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    27
    ...какви мажи сакаме и до која мерка можеме да ја толерираме нивната метросексуалност. Еве ги накратко моите размислувања околу тоа дали и каде треба да се депилираат:

1. Интима – да секако, како и кај нас жените секој современ маж што се грижи за изгледот и хигиената мора да биде среден таму. На партнерката секако ќе и се допадне наместо грмушка, која ќе пречи во сексот, особено во оралниот, таму да наиде на мазна и мека кожа. Сега во ред може целосна депилација а може и да се остави мала форма на трапез, нели на мажите им прилега кратка брадичка па по таа аналогија може и долу нешто малку но сепак кратко и средено.
    2. Стомак – убаво би било поради тоа што доколку има средена интима, би било логично и стомакот да е исто така. Мислам дека ќе изгледа смешно ако има влакна на стомакот а депилирана интима.
    3. Гради и пазуви – може и немора. Немам проблем со тоа ако ги депилираат градите и пазувите но доколку не, треба барем со машинка од време на време да се поминуваат чисто да не излезе работата од контрола.
    4. Нозе и раце – никако. Мислам дека предалеку ќе отидат, треба да има какви такви разлики помеѓу мажите и жените, во спротивно незнам што би било следно, креонче?! Сепак доколку имаат проблем со преголема влакнетост на нозете можат и тука со машинка да одржуваат пристоен изглед ама депилирање не.

На Macorot vo Cizmi и tinan им се допаѓа ова.
  3. Tazna-solzicka

Tazna-solzicka Нов член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    27
    Јас не сум за депилација на мажите мислам да одат во салон, и така натаму. Но сум за бричење и тоа интимна зона под обавезно бидејки при орално задоволување моја цел на обработка не е само пенисот туку битни ми се и мадињата а и воопшто во таа игра обожавам да го бакнувам партнерот во целиот тој дел што се подразбира под интима. инаку стомак, гради, пазуви тоа се подразбира под нормално, како што нетреба да кажам да, сакам партнерот да мие заби, тоа се подразбира нели? А што се однесува до раце и нозе не но може да се избричи на пример целата та зона што се наога под гаките. Тоа го видов кај еден тип со кој излегов неколку пати и многу ми се допадна. Тој беше се избричил скроз и напред а и позади бутовите околу аналниот отвор, буквалноо цела зона под кратките гаки, тоа ми изгледаше многу секси бидејки додека му го пи*иш можеш да му го милуваш и задникот а кога е влакносан тоа некако ми делува одвратно.

На tinan му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mlad-bitola

mlad-bitola Нов член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    6
    епа вака ... јас мислам дека правилно е машкото да биди средено и да нема влакна на лицето, под мишките,и долу на ... а по потреба ако сака можи и да се депилира на стомакот на градите за да не биди како тепих.

5. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Не фала. :D Ептен ако е како мајмун, тогаш може. :D

6. SmileAlways

SmileAlways Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    7
    се согласувам :D

7. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Дома бре. Си има масинки за депилирање.
    Раце, нозе, и гради (ако треба) има машинки за шишање па ќе се средиш тоа шумата да не се влакна подолги од сантим.

И за другото има право Тазна-Солзицка.
    И тоа сум средил викендов |(

8. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    грозни се машки со таписерија на грб и на градите,тука јас сметам дека треба да се депилираат исто и под пазувите и на интимните места,а на раце и на нозе не,бидејќи така веќе ке изгледаат како девојки а не како машки. :)

9. angelaxD

angelaxD Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    46
    мазно се освен раце и нозе :D искрено мене ми е одвратно машко со влакна на гради,грби,пазуви.. бљак :puke: :puke:

10. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.383
    Допаѓања:
    171.584
    Пожелно би било машкото да е средено али ако се погоди да не е среден незнам и како би изреагирала не сум дошла у таква ситуација

11. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Депилирани машки? Блјак! :puke:
    Мислам сериозни сте? :o Како може да ви биде привлечен некој кој е помазен од вас, и кој има веѓи потенки од вас?
    Се знае бре, машко.Влакна на раце, нозе, па и на гради може, со брадичка тмтмт да не набројвам. :inlove: Депилирање само на интима, или пак ако нема теписон на грб.И пострижување на влакната под пазуви.Средување на веѓите едиствено ако му се поврзани.Сепак грдо е да се има ластовица над очи, не е убаво за гледање. :rofl:

На Tatjana95 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. coralin-e

coralin-e Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2013
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    98
    Има делови од телото каде од хигиенски аспект е добро машкото да биде средено, на пример околу половите органи, па и пазувите - зошто да не, кога таму најмногу се потиме.
    Исто така доколку веѓите се прегусти, но не во толкава мера исчупкани до перфекција како ова на пример:

13. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.776
    Допаѓања:
    6.710
    Никако не можам да поднесам. Педерастични ми се некако... :D

14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Пазуви и интима обавезно!
    гради и веѓи ако веќе ептен мора
    раце и нозе никако

15. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.009
    Допаѓања:
    2.269
    За пазуви и интима да, за гради и грб не ми смета, ако е влакнест ама ако има желба нека се депилира ( не е задолжително :lol: ), а раце и нозе никако :shake: !

16. smartboyyy

smartboyyy Нов член

Се зачлени на:
    10 јуни 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Хмм
    Секако дека ќе се депилираме :)
    ама не на секое место :)
    Но под пазувите и на срамните места секако

17. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Хм, иако сум мала за оваа тема имам размислувано многу.
    Последен пат кога бев на козметичар седев сама во чекалната и дојде едно машко, и козметичарката дојде да го праша зошто чека и тој рече дека сакал да си ги издепилира нозете :tmi:
    Според мене тоа е машка природа, ајде под паузовите и на интимата океј е ама рацете, нозете и вегите ми е глупаво некако кога ке видам маж издепилиран, мазен и нежен како голубче :o .
    Ах мори мајко што ли нема да видам по светов :|

18. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Ако се мисли на нозе и раце одвратно е и не личи.

На fairy90 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. fairy90

fairy90 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    141
    Маж не е маж без влакна.

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  20. miley.lol