Тотално се согласувам. Машко си е машко се знае. Тоа е уствари и разликата помеѓу дете и возрасен маж. И мое мислење дека баш се посекси машки со влакненца на градите
Леле погадно од тепих по мишки немааааааааааааааа......................сум видела.......и метак да ме нема, ми се згади за цел живот! Да машко треба да се средува, само не по раце и нозе...тоа е веќе педерско....или некоја мода...
Па ок е да се средени али не да се бетер од женски Јас си сакам машки со брадица и секогаш ги терав на бившите да пуштаат За кубење на веѓи ај ќе преболам некако али сепак во граница на нормала Не сакам да испадне ако излезам со некој помазен од мене да е Позз
И јас се слагам ама кубење веѓи никако! Мразам мажи со кубени веѓи им се гледа од 100 метри далечина (не на сите) и многу ми е педерски, а нив им се чини дека се лепотани ги сакам машките како што ги содала природата ама несакам пак некој како орангутан да ми дојде
Ахахахаха ме изнасмеа. Замисли се шеташ со дечко то со посредени веѓи од тебе ама и поубава форма Ти избричена на раце и нозе кај фатило кај не, тој депилиран и мазен хихихих
Ех, зошто да нема убаво средени веѓи? Ви се молам, зарем Мацко Стојановски не ве привлекува со тој убав , орловски поглед? Веѓите се круна на лицето, некои машки ја сфатиле таа мистерија на животот . . .
Кај да одам да исповратам............... Недај Боже таков дечко......ме загрозува...во секој поглед...освен тоа што нема д**д*!!!
Цццц, сега ме потсетивте на мој бивш дечко. Многу си пазеше момчето на лепота и здравје и се депилираше на секој месец, два ама целосно. Јас моите раце не ги депилирам, зашто немам многу влакна, тук-таму некое си го вадам со чупалица, а и не се познаваат, зашто се светли. Нејсе, еднаш ми рече - а да те однесам јас до салонот кај што одам, да те поминат со една лента???
Ни јас не се депилирам на раце, немам потреба, а он нема шанси да го пуштам да се депилира. Ќе земам јас ќе го искубам попрво
Сега во мода е и машки и женски тасма се прават.....кога стигнаа девојчината да одат да се депилираат интима НА козметичар, за машкиве што останува...... , и тие по некоја мода, ќе депилираат нозе и свашта!.......блјакккккк
не, не , не... несакам депилирани машки, сакам машки бе! ајде разбирам градите или нозете повремено да ги средуваат, ама цели мазни не, па да се помазни и од мене. Нема шанси, и не разбирам зошто толку машкиве стануват феминизирани во последниве години.
Јас овој мојов со сила го терам градите да ги среди ама не сака а нозете и рацете не ми сметаат, ама под пазувите и ... секогаш е среден...е само ме нервира кога некогаш боцка со брадата ама нема везе проаѓа и тоа
Јас мразам влакнести мажи Среќа дечко ми нема таков машки демек љубовен тепих Под пазуви е секогаш среден и летно време така малку со машинка си ги прави нозете и пак не скроз не знам како но ете и доволно е задоволна сум.
Ја повеќе ги сакам депилирани и онака мазни...ама на одделни делови како:пазуви,“доле“,грб,гради...нозе и стомак(линијата) не ми сметаат...ама како што кажа една друга форумџика...се е до вкусот....и не сакам ја онака феминизиран цел него чисто од хигиенски причини