Депилирани машки?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Wind, 18 јуни 2010.

1. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Тотално се согласувам. Машко си е машко се знае. Тоа е уствари и разликата помеѓу дете и возрасен маж. И мое мислење дека баш се посекси машки со влакненца на градите :)

На Vladus му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Леле погадно од тепих по мишки немааааааааааааааа......................сум видела.......и метак да ме нема, ми се згади за цел живот! Да машко треба да се средува, само не по раце и нозе...тоа е веќе педерско....или некоја мода...

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.235
    Допаѓања:
    67.743
  4. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Па ок е да се средени али не да се бетер од женски :^) Јас си сакам машки со брадица и секогаш ги терав на бившите да пуштаат :inlove: За кубење на веѓи ај ќе преболам некако али сепак во граница на нормала :) Не сакам да испадне ако излезам со некој помазен од мене да е :lol: Позз

5. rak1

rak1 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    45
    Потполно се согласувам со тебе.. Истото и јас би го напишала.. Позз

6. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    И јас се слагам ама кубење веѓи никако! Мразам мажи со кубени веѓи им се гледа од 100 метри далечина (не на сите) и многу ми е педерски, а нив им се чини дека се лепотани :lol: ги сакам машките како што ги содала природата ама несакам пак некој како орангутан да ми дојде :D

7. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.235
    Допаѓања:
    67.743
    Леле депилирање веѓи. Бљак! Да се шеташ со машко со посредени веѓи од твоите :^) Попе*ерска работа нема.

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ахахахаха ме изнасмеа. Замисли се шеташ со дечко то со посредени веѓи од тебе ама и поубава форма :rofl: Ти избричена на раце и нозе кај фатило кај не, тој депилиран и мазен хихихих :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

9. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.235
    Допаѓања:
    67.743
    И уште да ти рече: "Добро ве види се на што личиш! Оди ваму да те средам малку од малку" :rofl:

10. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Ех, зошто да нема убаво средени веѓи? :( Ви се молам, зарем Мацко Стојановски не ве привлекува со тој убав , орловски поглед? Веѓите се круна на лицето, некои машки ја сфатиле таа мистерија на животот . . . :rofl: :rofl: :rofl:

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    :D :D :D :D :D :D :D :D закон :clap: па после ти препорачува козметички салони... :rofl:

12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.235
    Допаѓања:
    67.743
    Па заедно ќе поминувате низ сите тие процеси... Ааааах блазеси им на девојките со вакви момчиња :rofl: :rofl:

13. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Кај да одам да исповратам............... :puke:
    Недај Боже таков дечко......ме загрозува...во секој поглед...освен тоа што нема д**д*!!! :rofl:

14. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.611
    Цццц, сега ме потсетивте на мој бивш дечко. Многу си пазеше момчето на лепота и здравје и се депилираше на секој месец, два ама целосно. Јас моите раце не ги депилирам, зашто немам многу влакна, тук-таму некое си го вадам со чупалица, а и не се познаваат, зашто се светли.
    Нејсе, еднаш ми рече - а да те однесам јас до салонот кај што одам, да те поминат со една лента??? :^)
    :lol: :rofl:

15. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.235
    Допаѓања:
    67.743
    Ни јас не се депилирам на раце, немам потреба, а он нема шанси да го пуштам да се депилира. Ќе земам јас ќе го искубам попрво :D :D

16. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    329
    Сега во мода е и машки и женски тасма се прават.....кога стигнаа девојчината да одат да се депилираат интима НА козметичар, за машкиве што останува...... ;) :rofl: :rofl: , и тие по некоја мода, ќе депилираат нозе и свашта!.......блјакккккк

17. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    не, не , не... несакам депилирани машки, сакам машки бе! ајде разбирам градите или нозете повремено да ги средуваат, ама цели мазни не, па да се помазни и од мене. Нема шанси, и не разбирам зошто толку машкиве стануват феминизирани во последниве години. |(

18. Paranormal

Paranormal Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    18
    Јас овој мојов со сила го терам градите да ги среди ама не сака а нозете и рацете не ми сметаат, ама под пазувите и ... секогаш е среден...е само ме нервира кога некогаш боцка со брадата ама нема везе проаѓа и тоа :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

19. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Јас мразам влакнести мажи :puke:
    Среќа дечко ми нема таков машки демек љубовен тепих :lol:
    Под пазуви е секогаш среден и летно време така малку со машинка си ги прави нозете и пак не скроз не знам како но ете и доволно е задоволна сум.

20. LadyStyle

LadyStyle Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    121
    Ја повеќе ги сакам депилирани и онака мазни...ама на одделни делови како:пазуви,“доле“,грб,гради...нозе и стомак(линијата) не ми сметаат...ама како што кажа една друга форумџика...се е до вкусот....и не сакам ја онака феминизиран цел него чисто од хигиенски причини :* :)