Депилирани машки?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Wind, 18 јуни 2010.

1. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Депилиран но само на градите и стомакот.На рацете и нозете сакам влакна бидејки така и личи машко.Ако е издепелиран од глава до пета веке ме потсека на педер :tmi: :D

2. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Обавезно градите и нозете...Знам знам, не е баш типично за машко,ама вчера каков дечко сум видела-пресладок у фаца, набилдан, се средено, а нозе ко на орангутан :puke:

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Некои од машките викаат дека се депилираат зошто е похигиенски :^) ајде на грбот и градите добро разбирам ама на нозете и рацете малце чудно е :^) :puke:

4. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Порано сон ми беше дечко ми да биде некој депилиран, мазен, среден од глава до пети. Како поминуваат годините изгледа дека и моите замисли си доаѓаат на вистинското стојалиште. Навистина не би сакала премногу влакнест дечко, но ако има нормална густина на влакна е ок. Сметам дека депилирањето и мазната кожа треба да се остави на девојките, а мажите треба да си ја задржат машкоста ;)

Воопшто не ми се допаѓа, кога ќе видам некој помазен од мене хахаха
    Раце, нозе, стомак, гради, грб....ма се издепилирал- како оскубан петел!

На v.bechkam му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.652
    Допаѓања:
    161.695
    Летово сум уште посигурна дека напросто не поднесувам депилирани мажи.Ма не ги ни сматрам за мажи.Ма немате поим како одма почнувам да се однесувам ко да е ретардиран или нешто такво,сарказам моуд одма оди на он и почнувам.
    Абе не дека денес мрчаторски сум расположена,се е силом прилике,ама и на овие би им препорачала консултација со стручно лице.Упицкан,среден до тој степен болка да трпи и кога не мора,не само што е метросексуалец туку и умислен нарцис без дискусија.
    Сто пати ќе речам,аман,не се депилирајте,не си ја уништувајте машкоста.
    И друга ствар,манијак сум признајем,пратете,тап депилирани гради,нозе,раце,стомак,некако одма оди со гашта купаќ,а не со мушка боксерка со хавајски цвет рецимо и тап,спрајзот...гледам и гледам и гледам...послабо надарени сте.И да ви кажам,истражувањево е на голем примерок,може да отстапи за малце,ама медијаната е таа.Ма коа ќе размислам едно бројче е,нема средина,одиш одма на модус,чао рагаци.Сериозно имам набљудувано,дефинитивно им фали мушкост и хормони.

На Marge и The-Queen им се допаѓа ова.
  6. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    И од сите ако направам заеднички именител, гради, стомак и грб подобро да нема влакна а на нозе и раце да има :).

Па скоро сите машки се такви :).

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  7. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Немам ништо против машки што сакаат да бидат средени дури и ми се допаѓа тоа што ете сакаат да си бидат мазни и убави ,би ми пречело доколку партнерот има влакна на градите , грбот , стомак и на неговиот полов орган
    (како после ќе го бакнувам по стомачето и градите или како да го милувам по грбот, како ќе сакам орално да го задоволам ако не е среден )
    пс.не се согласувам со тоа дека ако некое машко е средено или депилирано дека е геј , едноставно сакат да изгледаат убаво и се чувствуваат посекси :)

8. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    ММ никогаш не би се депилирал поради болката, не за друго. За роденден вакво машинче му купив:

http://www.usa.philips.com/c/mens-groom ... 60/prd/en/

Средува гради, грб и интима за 10 минути и е презадоволен (и јас сум ;) )

9. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
    Воопшто не ми се допаѓаат машки со депилирани раце и нозе ама ич.Ај на грб и гради некако да ама на раце и нозе не-тоа не ми личи на машко :).У последно време се поише и поише се депилираат и кај што треба и кај што нетреба,мислам дека тоа е беспотребно.

10. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Под пазуви и интима да, ако има потреба на гради, грб и стомак може но не е неопходно.
    Сакам маж бе не депилирано педерче.
    Морав!

На Shana му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Постојано се навраќам на темава |( Не ги сакам ни под разно :!: Пред неколку дена видов преубав дечко и кога гледам нозе депилирани, раце депилирани, стомак, гради, абе ниедно влакненце и...толку од убавината. Не можев да го гледам повеќе |( Едноставно одвратно ми е :^)

12. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    911
    Допаѓања:
    3.563
    Не,благодарам :) Тоа ми е толку немажествено,се ежам од самата помисла...па ако сакам некој таков до мене,ке си фатам девојка :) Доволно ми е да бидат депилирани таму кај што треба и толку!

13. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    1.288
    О Боже не.
    Но сепак не поштувам несредена мишка, исто толку како што не поштувам депилирани нозе.

14. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Можеби. Мислам - добро е да се средуваат, ама сите влакна да му бидат извадени - многу е. Воопшто не личи на момче - туку на девојче. Каде им е таа мажественоста ?

Мислам под пазувите, секако сакам да бидат средени. Но на градите и нозете, можат да се депилираат ама сепак не сите влакна да му бидат извадени. Да нема многу. :!:

15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Воопшто не ми се допаѓа многу ми е одвратно и чудно. Ајде под пазувите да биде среден е тогаш во ред, ама кога ќе видам некои по нозе и раце издепилирани ми се гади :puke:

16. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Јас лично мразам машки со влакна на градите ама кога ке видам депилирани и на нозе,раце скроз ми се дига притисокот

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.126
    Допаѓања:
    81.627
    Доколку дотичниов ги има издепилирано рацете, нозете и све по списак, ми станува одбивен.
    Е сега, ме нервираат влакната напред (љубовен тепих, како и да било :D ), меѓутоа ако се работи за 5-6 влакненца, мислам дека нема потреба да се отстрануваат, исто и оние на грбот.
    Меѓутоа раце, нозе, па и веѓи, е тоа е веќе ту мач :!: и делува невкусно.
    Единствено дозволувам и одобрувам депилирање доколку дечкото е навистина влакнест, ама ептен.
    Е дури тогаш можеби ќе одобрам отстранување на влакната и тоа ептен малку, ако е возможно да помине еднаш двапати со брич, колку да отртрани некое влакно, за да не изгледа ко тоа човечето од Адамс Фемили, цело обвиткано во коса. :D
    Инаку редовно депилирање - ноу уеј.

18. nake-mirce

nake-mirce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    па децкоми нема мн влакна али јас мразам да биде како девојка депилиран....

19. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    дефинитивно типов е помазен од мене...е ова е претеризам, грдо, одвратно! :puke:
    (јас не ги депилирам рацеве он ми се издрпал!)

20. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Абе ајде, ќе ми продаваат прикаски маживе биле метросексуалци пффф... Него веѓите потенки направени од миеве, со аголче што се гледа од авион, рацете му светат како да е полиран, нозете помазни од моите... Разбирам само некои што сакаат на гради да се издепилираат или пак на грбот пошто им пречи и им изгледа лошо...ама другово... се извинувам ама тие јас ги декларирам како
    педери
    |(
    уште фустан им фали и 15 штикла и се сториле момиња :$