Ок е, се додека не ја пројде границата и почне и нозете, па и рацете да ги депилира. Тоа е премногу. Може да се депилира на градите, грбот.. ок е. Сепак машко си е машко. А да, веѓи ?? Поодвратно од тоа нема. Бљак. Па кога ќе ги видам со истенчени, црта веѓи ми се дига косава нагоре.
Мразам машки издепилирани на нозе и на раце гадни ми се. Доколку имаат на деколте да, а под пазувие задолжително
не сакам депилирани машки на било кој дел од телото освен под мишка, тој дел мора да му е тасма, несакам да висат влакна нехигиенски ми делува.
Пред една година излегов со еден дечко на кафе . Тогаш многу учев и имав испрашувања , немав време мнногу да се средам . Ама ајде викам навечер ништо не се гледа . И одам таму што одам , доаѓа мужов , ама мене малце чуден И ајде нема врска седнуваме на кафе и кога гледам под фармерките нема едно факинг влакно !!! Гледам веѓите истенчени , исчупани . Ме допира со раката нема ни едно влакно !!!! А јас во кошула со кратки ракави и панаталончиња до колена , не само што имав влакна како на сликава туку имав и таква фаца направено Неможам со метросексуалци да одам не !!! уште помада на фаца има свети како лампион , на устата лабело .... Инаку не неможам јас си сакам влакна кај машко , не многу ама на стомачето малку , бар една линија , на нозете и рацете . Да знам дека имам МАЖ до мене , не мајмун или искубана кокошка
И мене не мис е допаѓаат депилирани машки...како некои Спојлер педерчиНа ми се ама па ич не ми се допаѓаат па со шума да ми шетаат...нека си се фанат со машинка и супер ќе биде....ни мазни ни со шуми Ах и заборавив...кога ќе видам на некој да му штрчат влакна од кошула и од напред и на грбот ми се
Како што рече ЦИА малку со машинка, а цел некако невкусно ми е. Или па цел обраснат и на грб. Фала богу што мажево ми се погоди по мера
Не претерано депилрани, тоа не ми се допаѓа, ми ја губат машкоста, инаку во умрени количини да! секогаш средени под пазувите, и може некои предели на стомакот, или на грбот-зашто знам мажи кое се превлакнети на грб! Тоа ми е веќе одвратно.
едно од нештата што неможам да ги поднесам се депилирани машки.. си се знај машко како машко мора малце и влакнест да биди а навистина ми смета кога ќе видам некој депилиран, со средени веѓи, па сега и се шминкаат.. ужасно ми е...
е сега за раце и нозе немора да се депилира ама за другите делоови обавезно мразам несредени машки.. не значи дека ако се машки не треба да се депилират напротив тоа е една хигиена и обожавам среден маж како мојот хехе некогаш го мрзи па морам да го терам да се средува
Па аман бре коа ке глеав на плажа згодни момци абееее шооо потоп да се направиш му се приближуваш онака да го измеркаш поубаво ... И шо ке измеркаш ке видиш поубаво издепилиран од тебе ебаго Неможам да смислам машко депилирано, си се знае што е машко бре МАЖ !
Сакам средина. Да не бидат како што и предходно сте навеле педер*иња, ама не и како мајмуни на секој дел од телото влакна да имаат. Доста е да бидат депилирани на градите, под пазуви и интимниот дел. На друго место сеедно ми е не ми смета. Само чудно ми е ни едно влакно кај некое ''машко'' да неможеш да најдеш ни со лупа .