Ја хочу муж. А муж без влакна, не ми е муж. И ич не ми се свиѓаат оние целосно издепилиранине, што се притресуваат повеќе и од нас женските зошто не си закажале депилација кај тетка Зоре на време, а во теретана не им се идело така ураснато. Вака нешто големи мажишта се, се некои јаки (дискутабилен поим ) женски бркаат, ама човече, ако седнат и прават муабет за депилации, имаат повеќе да кажат и од сите тие женски што ги бркаат заедно. Муабетов е чисто пренесен од мои другари и истиов ме подзамисли ептен, си викам ако дојде некој и ни рече соблечете се, јас повлакнеста од нив ќе излезе дека сум.. И ми се згади и одма си помислив на тушнување дома, со успатно брикнување од препон надоле. Ама исто и ми се згади од нивната попаленост по одење на депилации, па такви восоци, онакви восоци.. Господе! Некој нормален прати!
Дечко ми пролет/летно се депилира на градите, и нормално дека личи, 21 век сме(мода). Ама нозете не, ни мене не ми се допаѓа ни на него, каков муж е ако нема влакна на нозете.
дефинитивно да, не личи па коа ќе видам некои како човеколики мајмуни се.. срамота е веќе модерни сме
маж без влакна, не е маж, така да мразам депилирани машки, но правам отстапки кога некој е екстремно влакнест, е тогас нека се депилира
Влакна? бљак погнасно нешто нема. само на раце и на нозе е дозволено.... гради, грб, мишка... задолжително депилирање!
Мене влакната ме отпалуваат. Сакам машко, неќам мајмун. Сакам се` да биде скоцкано, освен рацете и нозете. И раце и нозе ми е претеризам. Али другото е обавезно.
Како не машки депилирани како педери иу. Едноставно според мене не ги личи ама ич,машко без влакна не е машко^^
Аууу, не не, не сакам депилирани машки на раце и нозе, само средени на некои определени делови од телото, се знае кои
Одобрувам депилација кај машките само на определени делови од телото.Воопшто не ми смета да ги депилира градите и грбот-не ми се допаѓаат машки со влакна на грб.А депилација на раце и нозе воопшто не одобрувам,премногу ми е педерастично тоа
Jas mislam deka kako i zenskite mozhe da se depiliraat niz celoto teloto, taka i mashkite bi trebalo. Kakva e taa neednakvost.. sekogash me chudele site tie stereotipi deka mashkoto shto se depilira e peder ili slichno. Jas povekje bi sakala mashko shto e niz celoto telo izdepilirano,race,noze,pazuvi,grb,gradi.
Абре какво депилирање брее муж ли ќе биде така или пиченце ? ? ? Може под пазувите не викам не или па некои што ептен имаат проблеми со грбот или со премногу влакна на градите даа ама цел скроз па на што ќе личи тоа на искубана кокошка немам таков проблем со мојот и убаво е
Сега гледам дека се немам изјаснето во темата Јас кога ќе видам природно слабо влакнесто машко, или депилирано кај мене од старт добива неколку ѕвездички . Ич не сакам влакнести мажи, не можам да го објаснам тоа чувство, ме фаќа некаква нервоза и право си мислам како би било кога би бил депилиран и тактиката тогаш ми е на фин начин да го убедам да го “средам“ и ми успевало А интима мислам дека ептен се подразбира дека треба да биде средена, нема да бараме низ грмушки каде лежи зајакот, не?