Imam problem so liceto ve molam za pomos imav crvenila se povlekoa seq celo mi e so sitni akni brunki, ve molam za pomos
Nekoj iskustvo u sistina terapija so frakcionen laser da prenese ??? za podmladuvanje na tenot ... i sekako za cistenje na crnki i zgolemeni pori
Jas najiskreno se razocarav od dr. Nina. po tolku falenje i pozitivni komentari za Nina, odluciv i jas da ja posetam. 5-6 pati na kontroli bev mi davase nekoi kremi, sto sekako liceto mi bese se poloso i poloso, i na kraj se odluciv da ne odam poveke. A tolku veruvav deka ke mi pomogne...Toa e moeto iskustvo, sto da se pravi... Sepak nе znaci deka kaj site ke go ima istiot efekt..
Луѓе, сакам да ве прашам дали некој има идено кај Ирена Димотровскапдерматолог, има работено во воена болница и колку сте задоволни од неа/
Девојќи ве замолувам да ми препорачате некој добар дерматолог во Битола, до сега сум била кај тројца и резултати никакви, имам проблем со лузни од акни
За лузни од акни ти препорачувам третман Дерма пен,јас го имав истиот проблем и не може да се реши само со креми.Третманот го правев во Дерма Плус кај Др.Коста и сум многу задоволна.поздрав
Женски, имам претерано сува кожа на лицето и сакам да одам на дерматолог за да ми даде некоја крема или совет. Да ми препорачате некој. Немам никаков проблем со акни и црвенила.
Што направи? Дали беше? И мене ме интересира за чистење на црнки во Систина, ама не знам дали и колку се задоволни...
Што се случило со Дермаплус?Пробав да звонам на бројот што го има на официјалната страна и ми вика ,,бараниот број не постои''.А, пред еден месец закажував преку истиот. И сега како да закажам преглед кај д-р.Коста? Да не имаат нов број, знае некој?Итно ми е.
ako sakas ke ti go dadam mobilniot ...i koga ke se javis kazi mi so e rabotata zosto ne mu rab fiksniot..
Не знам што е работата @presiosaP а и на фб порака им пишав, ми немаат вратено.Ќе можеш ли да ми пишеш лп со мобилниот?Фала.
Дали некоја од вас има искуство кај дерматолог Анета од Битола професорка била и во средно медицинско училиште. Ми ја препорачаја како добар дерматолог мегутоа ако некој има искуство Ве молам споделете за да одам со поголема сигурност. Сакам да правам третман за чистење на црнки и митесери. Претходно одев во Аура и горе долу бев задоволно, мегутоа таму се козметичарки и сепак мислам подобро е на дерматолог. Поздрав и мн би Ви била брагодарна ако споделите искуство.