ме интересира колку третмани до сега имаш направено додека го опорави лицето и колку се не се те кошташе, вкупна цена од сите третмани, бидејки и јас имам голем проблем со акни и лузни од акни и сакам да посетам некој дерматолог само не знам колку ке ме кошта, позз
Др.Горица мене ми го реши проблемот со акните. Со само еден третман кој траеше скоро три саати, но од тогаш немам никаков проблем со лицето. Исто и она ми го препорача Авене гелот за миење на лице од кој сум презадоволна.
@anuskaa3 Зависи од тоа колку е оштетено и колку третмани ти требаат, после хемиските пилинзи обавезно ти треба и класичен третман тој со стискање. Па тука ти се и кремите што мора да ги користиш додека траат третманите. Како што имаше пишано дека имаш проблем и со лузни и со акни, ако ти е посеризно оштетено лицето, отприлика едно 1000 евра сигурно. Се надевам не ти смета што ти одговорив јас затоа што и јас @girlx3 Каков хемиски е 2600, средно длабок? На колку време можеш да ги правиш овие? Зашто има еден што се прави 1 месечно?
dali ke mozis da mi dades nekakov kontakt so nea, tel. br. kade se naoga, kako vrsi pregledi kolku kosta pregled ili eden tretman.
каде се наоѓа таа Николина дали ќе можиш да ми дадеш тел бр. и како е процедурата за преглед, приатно или со упут од матичен и колку зема за прегледот и третманите
Јас имам број од неа 077-766-568, прегледот чинел 400 денари а понатаму третманите биле бесплатни, само си ги купуваш продуктите што треба да ги користи за третманите. Инаку приватно е колку што знам, треба да се јавиш и да си закажеш преглед. Само не знам дали порано се наоѓала во Дебар Маало па сегае пеместена пред т.ц. Бисер или пак секогаш институцијава ја имало на две места.
@anuskaa3 Сеуште одам во Дерма Бела во Капиштец. Со третмани сум веќе 4 месеци. Хемиските пилинзи ти се од 1500 до 6000 во зависност каков ти е потребен а класичен е 1500. Прегледите се бесплатни, со претходно закажување. Третмани има разни за лице со акни, но зависи во каква состојба е лицето и кој третман е соодветен. Засега јас сум задоволна, имам многу подобрување.
za Derma Bella slusam imale frakcionen laser , ima nekoj iskustvo so toa , otstranuvanje na sitni luzni od akni ? I DermaMedika u centar ako bil nekoj neka spodeli kolku cena i rezultati .
Da , Jas imam odeno kaj doktorkata nekoi 3 4 meseci, mi se iscisti na eden period no potoa aknite pak se vratija. Kaj nea odev letoto 2014, znam deka stavav Dalacin C , nekoi 4 nedeli pa posle toa mi gi napravi prvite tretmani, t.e. forezite koi sto ona gi pravi. Mi prepisha od AVEN kremata so ovoshni kiselini sho e , gelot za mienje isto od AVEN (mnogu suushi) , i posle tretmanite, luznite se pregolemi, bidejki tretmanot veruvajte mi ne e nezen i bolkata e pregolema. Na mnogu luge ima pomognato, za zal kaj mene pak se vratija. Taka da otvorena sum za sugestii i za drugi preporaki. Pozdrav
Da , Jas imam odeno kaj doktorkata nekoi 3 4 meseci, beshe vo Debar Maalo sega e premestena.Liceto mi se iscisti na eden period no potoa aknite pak se vratija. Kaj nea odev letoto 2014, prvo mi dade Dalacin C , go zemav od Grcijaznam deka stavav nekoi 4 nedeli , pa posle toa mi gi napravi prvite tretmani, t.e. forezite koi sto ona gi pravi. Mi prepisha od AVEN kremata so ovoshni kiselini sho e , gelot za mienje isto od AVEN (mnogu suushi) , i posle tretmanite, luznite se pregolemi, bidejki tretmanot veruvajte mi ne e nezen i bolkata e pregolema. Kremot od AVEN ne pomogna, pa preminavme na BIODERMA krema (zelena linija za akni) i micelarna voda(go cisti liceto ama cuda ne pravi). Na mnogu luge ima pomognato, za zal kaj mene pak se vratija. Taka da otvorena sum za sugestii i za drugi preporaki. Pozdrav
Aj te molam podetalno info za Dr.Gorica, koja e, kade se naoga, i kako mozam da dojdam do nea. Bi ti bila blagodarna za podetalno info.