Дермапен третман за лузни и акни од дупки, во зависност каква ти е состојбата на лицето- зависи колку третмани ќе ти требаат. Во ДЕРМАПЛУС прават еден третман 2000 денари, али пробај некаде има и за поевтино а резултатите се навистина добри
Dermaplus bese na Dr Kosta mislam, a na nego i ne sum nekoj fan iskreno, nemam dobro iskustvo Inace nemam nekoi strasnni luzni, povekjeto se fleki
Мене ме чинеше 1000ден еден третман, прво одиш на преглед определуваат терапија, а потоа се договараш за ласер кој ден да се прави. Третманот трае 10-15мин брзо се завршува и потоа се мачкаш крем Цикабио една недела и го миеш лицето со млака вода и тоа постепено дури неприметно се лупи и обновува. Јас имав 3дена црни точки на лице остатоци од ласерот, а два дена си црвен, потоа можеш пудро да ставиш не се познава. Е сега мислам ради ситуацијава дека не работат со козметика, јас бев пред неколку месеци ми рекоа така.Сепак доколку си заинтересирана најдобро е да прашаш некој подобро информиран од мене. Од мое искуство она што го добив со ласерот и пиењето колаген се на се за 3 месеци, не можев да го добијам претходно цела година третмани ПРП, дермаролер и некакви маски кај козметичар. Поздрав
Закажа преку мој термин, така? Затоа што имам гледано неколку пати и никако да најдам термин слободен.
Da Prvpat koga odev zakazav preku moj termin, i koga bev kaj doktorkata, taa mi go dade svojot broj i mi kaza za ponatamosna komunikacija da i pisam na viber
Брунката ми е на прстите. Утрово не беше бела, но почнав да ја притискам за да ја пукнам и еве ја побеле... Не е само таа брунка има уште неколку по моите прсти но тие едвај јас ги приметувам, а преку телефон и да ги сликам нема да можете да ги видете. Не се од пубертет 100%, а нема ни шанси да се од пубертет. Има ли потреба да паничам?
Не е за паника секако .На прстите не може да искочи брунка или акна,најверојатно се работи за вирусна брадавица и затоа имаш 2 такви пошто е вирусно и се шири.Дерматолог ке ти помогне да ги санираш и да не излегуваат нови Поздрав
Здраво- PhiBrows Macedonia by Olivera | Facebook- оваа е козметолог или дерматолог во Велес, мн добри третмани гледам по слоцијаниве мрежи од неа. Баш сакам да случнам искуство дали е добра