Zdravo moze ne e pravata yema za ova prasanje, no mi izleze vakva lisa na liceto i me cesa dali moze da minkazete sto da ja mackam da ja snema...i od sto bi mozela da se pojavi
Nezamenliv e od licno iskustvo,pred pet godini od nigde nikade mi Se pojavi problem so liceto,site dermstolozi gi prosetav,Eden kaze ova e koristi ova drug kaze drugs diiagnoza I smene terapija, uste tolku me upropastija. Slucajno otidov kaj Kosta I so krema od 300 denari I obicen sindet mi ja smiri kozata I go resi problemot
Definitivno NAJDOBAR, pred mnogu godini mi gi resi aknite,potoa luznite od akni a momentalno imam soni i polni usni blagodarenie na nego.Toplo go preporacuvam.
Незнам што конкретно те интересира. Само пофални зборови имам,услуга,се беспрекорно,години веќе сум со чисто лице,не ми се појавила ни една акна.Значи многу долго не сум била.Незнам сега како работат со пандемијава. Лекувањето траеше долго,треба трпение.Се исплати.
Jas vejke odam eden mesec I pol pa zatoa sakav da prasam kakvo iskustvo imash ti, odprilika za kolku vreme imashe rezultati?
Да,задоволна си? После неколку месеци имаше резултати.Се зависи од тоа какво ти е лицето.Јас имав големи акни,како последица на стрес,мислев ништо нема да ми помогни. Потоа одев 1 месечно на класичен третман. Па се роди ќерка ми и прекинав.Да подпораснат пак ќе идам,на класичен третман за освежување лице,ми фалат искрено,од срце ги засакав.
Pa Ima nekakvo podobruvanje ama mislam deka seuste e rano da se kazi.. posle sekoe stiskanje mi izleguvaat novi akni taa mi vikaa deka toa e normalno deka mora se na povrsina da izlezi I toa malku me plasi .. I fleki shto ostanuvaat I za niv isto mi e strav taa mi vikaa deka tie se najmal problem I neznam shto da mislam
Да,нормално е. Не прекинувај. Се што е под кожа ќе излези на површина.Со тек на време и флеките ќе исчезнат,ќе се измазни лицето. Само биди трпелива,долго трае лечењето ама после раат ќе си. 7-8 год.акна не ми се појавила. Колку пати одиш неделно? Незнам дали со истите методи работи,мачкаш антибиотик мислам беше 10 пати во ден? Јас бев многу дисциплинирана,упорна и не жалам за ни една паричка.
Odam ednash nedelno na kontrola , mackam da so antibiotik ama ne sekogash po 10 pati ne stasuva mnogu se mali tubickite taa mi rece najmnogu vratot da go mackam .. Iskreno ova prv pat vo mojov zivot mi se slucuva posle 25 godini da imam akni na liceto I sum ocajna nemozam da go prifatam nestovo mislam nikogash nema da se oporavam kako shto si bev, mnogu mi vlijae na samodoverbata , nervozna , napnata... Katastrofa... Koga ke se vidam vo ogledalo kakva bev I kakva sum .....