Сакам да прашам дали има некој искуство со кремите на Марија гален фарм-аптека. Слушнав дека одиш кај неа на преглед па потоа она ти прави креми кои ти одговараат на лицето. Се работи за акни, не се секавам кога последен пат ми било чисто лицето. Имам пробано се и сешто, и дерматолози и козметичари, ке ми направат третман, ќе се средат и после кратко време пак ми излегуваат-значи ништо не помага. За Д-р Марија имам слушнато само позитивни работи, па ако имала некоја искуство нека сподели.
Здраво, го имам овој проблме веќе неколку години. Мачкав канестан и некој си шампони но залудно. Имал некој ваков проблем?
Ве молам предлог НАЈДОБАР ДЕРМАТОЛОГ во Мк посебно што е многу искусен и успешен во лекување акни, но НЕ некој што се занимава со стискање на акни, итно е.
Закажав преглед кај докторка Ирена што работи кај доктор Старова бидејќи кај неа имаше слободен термин. Дали има некој искуство да сподели?
Mnogu dobra doktorka e, tetka mi go lecil so 2 kontroli, plus i mnogu dobro odnesuvanje ima, te slusa i postavuva prasanja za sostojbata na cel organizam, ne samo za problemot