1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дерматолог

Дискусија во 'Лице' започната од narcis2011, 22 септември 2011.

1. Malinka1$

Malinka1$ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    36
    Не дефинитивно .. мене ми го запустија лицето тотално и еве и ден денеска неможам да го опоравам .. сепак тоа е мое искуство :(

2. Saliii

Saliii Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    567
    Девојки, би сакала да ве прашам за мислиње за Дерма Естетик, кај докторка Наташа, за пробем со акни и проблематично лице.

3. A.Mina

A.Mina Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2020
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    45
    Дали некој има искуство со апчињата спиронолактон за лечење на акните да сподели? Ги пијам скоро 2 месеци и ми искачаат преголеми акни, а сеуште не забележувам подобрување.

4. Malinka1$

Malinka1$ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    36
    Девојки дали знае некоја маил од Старова??

5. Pamel44e

Pamel44e Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2021
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    11
    Здраво женски. Некоја од вас да има искуство со масно ткиво? :)

6. Sska

Sska Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2021
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Јас бев кај Д-Р Горица и бев крајно незадоволна. Платив 1500ден преглед...се фокусираше на одредено засекување на лице кое најмногу и носи пари. Ниту ми даде совет за кожата, одржување, совети...ме откачи за 2 мин со објаснување ќе ми каже се нареден термин...

7. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    779
    Допаѓања:
    318
    Zdravo, ve molam itno mi treba odgovor dali posle tretman Na liceto moze da se stavi pudra t.e sminka?

8. Malinka1$

Malinka1$ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    36
    Не се препорачува :)

9. Maremama

Maremama Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2019
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    320
    Здраво,јас бев кај Старова и ми даде да пијам спиралактон дали некој има искуство со овие таблети,несакани дејства? во комбинација со акнефуг и сона крема ми ги даде... лицево мие хаос со акни :( па ќе видиме како ќе биде за месец ипол ми рече контрола

10. Malinka1$

Malinka1$ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    36
    Јас ја имам истата терапија плус доксицилин.. скоро два месеци сум под терапија и лицето ми е хаос , никакво подобрување немам .. пред пет дена бев на контрола докторот рече до ноември исто ако нема сеуште никаков резултат роакутан . .
    А од спиролактин циклусот ми се поремети ми доаѓа недела дена порано , ако ти треба некоја друга информација пиши ми :)

На Maremama му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Maremama

Maremama Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2019
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    320
    Оф значи треба време да се подобри лицето најверојатно..мене мие страв да ги пијам па ќе пробам со кремиве само без спиралактонот па ќе видиме дали ќе има подобување.Горе доле на сите иста терапија за акни..

На MarijaJan и swwetyyy им се допаѓа ова.
  12. Malinka1$

Malinka1$ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    36
    Пијам ги апчината нема зошто да се плашиш не прават некоја штета што би те пореметила .. тие се за хормоните ..
    Како ти беа хормоните ?

На Maremama му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Malinka1$

Malinka1$ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2021
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    36
  14. Maremama

Maremama Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2019
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    320
    Немам испитано хормони сега брзо,ми рече наредна контрола со резултати од хормони да појдам

15. Ilajla666

Ilajla666 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2019
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    1.348
    Дали некој бил на преглед во дерма сана медика , да знае колку наплаќаат за преглед и за криотерапија?

16. littlevampire

littlevampire Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    699
    Здраво,ми треба ваше мислење.Искочена ми е како брунка на задникот како внатрешна бубулица ја осеќам и не се трга веќе месец дена.Дали треба да паничам и предлог за добар дерматолог?

17. Selo zbazdi

Selo zbazdi Нов член

Се зачлени на:
    12 септември 2021
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Imam problemi so cirevi na glava,pod pazuvi i na preponi,bev kaj dr.starova imav 6bmeseci terapija no zaludno,ako moze nekoj da kaze iskustvo

18. indigo31

indigo31 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2021
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Дали некој бил на преглед кај доктор Андреј Петров од Систина па да сподели искуство?

19. Ocean Waves

Ocean Waves Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2021
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    108
    Многу лошо искуство имам кај Андреј Петров, сега не знам ти конкретно за што одиш, за мене можам да ти кажам измисли 5 различни испитувања безпотребно кои многу коштаат за на крај да не воспостави ни дијагноза па бев кај др. Анчевски они се чудеа како може толку неетички да се постави Андреј тоа од око можело да се дијагностицира, мој совет никако кај Андреј само парите ќе ги фрлиш, др. Анета кај др. Анчевски има знаење одма знаеше што е без да измислува вакво/такво испитување а и цените се далеку поприступачни од Систина.

На indigo31 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. indigo31

indigo31 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2021
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Ти благодарам за одговорот. :l:

Сум била кај многу дерматолози порано и не сум имала убави искуства кај повеќето. Конкретно сега сакам да одам на преглед за лицево и се изначитав мислења на темава, но стварно не знам каде да одам каде што сериозно ќе го разгледаат проблемот а не само да ми препишат скоро иста терапија ко на сите или само да гледаат ми продадат одредени производи.. :?: