Не дефинитивно .. мене ми го запустија лицето тотално и еве и ден денеска неможам да го опоравам .. сепак тоа е мое искуство
Девојки, би сакала да ве прашам за мислиње за Дерма Естетик, кај докторка Наташа, за пробем со акни и проблематично лице.
Дали некој има искуство со апчињата спиронолактон за лечење на акните да сподели? Ги пијам скоро 2 месеци и ми искачаат преголеми акни, а сеуште не забележувам подобрување.
Јас бев кај Д-Р Горица и бев крајно незадоволна. Платив 1500ден преглед...се фокусираше на одредено засекување на лице кое најмногу и носи пари. Ниту ми даде совет за кожата, одржување, совети...ме откачи за 2 мин со објаснување ќе ми каже се нареден термин...
Zdravo, ve molam itno mi treba odgovor dali posle tretman Na liceto moze da se stavi pudra t.e sminka?
Здраво,јас бев кај Старова и ми даде да пијам спиралактон дали некој има искуство со овие таблети,несакани дејства? во комбинација со акнефуг и сона крема ми ги даде... лицево мие хаос со акни па ќе видиме како ќе биде за месец ипол ми рече контрола
Јас ја имам истата терапија плус доксицилин.. скоро два месеци сум под терапија и лицето ми е хаос , никакво подобрување немам .. пред пет дена бев на контрола докторот рече до ноември исто ако нема сеуште никаков резултат роакутан . . А од спиролактин циклусот ми се поремети ми доаѓа недела дена порано , ако ти треба некоја друга информација пиши ми
Оф значи треба време да се подобри лицето најверојатно..мене мие страв да ги пијам па ќе пробам со кремиве само без спиралактонот па ќе видиме дали ќе има подобување.Горе доле на сите иста терапија за акни..
Пијам ги апчината нема зошто да се плашиш не прават некоја штета што би те пореметила .. тие се за хормоните .. Како ти беа хормоните ?
Дали некој бил на преглед во дерма сана медика , да знае колку наплаќаат за преглед и за криотерапија?
Здраво,ми треба ваше мислење.Искочена ми е како брунка на задникот како внатрешна бубулица ја осеќам и не се трга веќе месец дена.Дали треба да паничам и предлог за добар дерматолог?
Imam problemi so cirevi na glava,pod pazuvi i na preponi,bev kaj dr.starova imav 6bmeseci terapija no zaludno,ako moze nekoj da kaze iskustvo
Многу лошо искуство имам кај Андреј Петров, сега не знам ти конкретно за што одиш, за мене можам да ти кажам измисли 5 различни испитувања безпотребно кои многу коштаат за на крај да не воспостави ни дијагноза па бев кај др. Анчевски они се чудеа како може толку неетички да се постави Андреј тоа од око можело да се дијагностицира, мој совет никако кај Андреј само парите ќе ги фрлиш, др. Анета кај др. Анчевски има знаење одма знаеше што е без да измислува вакво/такво испитување а и цените се далеку поприступачни од Систина.
Ти благодарам за одговорот. Сум била кај многу дерматолози порано и не сум имала убави искуства кај повеќето. Конкретно сега сакам да одам на преглед за лицево и се изначитав мислења на темава, но стварно не знам каде да одам каде што сериозно ќе го разгледаат проблемот а не само да ми препишат скоро иста терапија ко на сите или само да гледаат ми продадат одредени производи..