Јас имам позитивно искуство кај др.Анета Кокалевска во клиника др. Анчевски и Коста Цветковиќ е исто добар дерматолог само заборавив како се викаше неговата клиника во Аеродром, Дермаплус ми се чини нема да погрешиш било кој да одбереш од овие двајца.
Zdravo, iskustvo nekoj so primena na aknefug I sona, kolku vreme gi koristevte I dali vi pomogna ve molam iskustvo gi koristam veke dva meseci prepisaj od dermatolog no megutoa povtorno mi izleguvaat akni
Како се движат цените за чистење лице од црнки има ли некој препорака каде да се оди? Кај д-р Нина беше 1000, а ако одиш неколку пати по ред наплќаше по 600. Во Дерма медика 2000 е третман, некако многу ми се виде. И некое ласерско чистење имало 6000 од третман, ама не разбрав што се придобивки од него. Инаку прегледот ок беше, си ја знаат работата, барем за тинејџерски акни.
Kakov e toj magistralen lek .Ako ste zadovolni be molam podetalno kaze te mi.Do 27 January ne mozam da salaam kaj Bi sakala da znam kako ste zadovolna.Sto koristevte I kako.Ne mozam kaj nego da zakazam do kaj na januar
I mene mi prepisaa aknefug klindamicin I sona krema, liceto se podobri , stavav dva meseci, no megutoa povtorno mi izlefuvaat akni, rezultatot ne e nisto wow, samo ke se namali crveniloto nema da ima tolku bolni akni , megutoa povtorno.se pojavuvaat barem kaj mene, a imav citano I deka sonata I ne e tolku dobar izbor I deka ovaa e terapija e agresivna, sostojbata na pocetokot moze da se vlosi
Здраво девојки ве молам кажете ми добар дерматолог во Скопје каде што ќе ми посвети внимание не само да земе пари. И како се движат цените?
Ајде и овде да прашам, дали некоја од вас има искуство со ваѓање на хиперпигментација со хрмиски пилинг или ласерски, и што е подобро и поефикасно ?
Докторот е стварно добар дијагностичар. Очигледно си има некои други проблеми. Инаку пред дваесетина години, почитуваниот и фален Старова учеше кај Кирил, ја користеше (на црно) дури и неговата ординација. Сега изгледа се промениле работите.
Хмм не знам јас никогаш веќе не би стапнала таму, а и за таква лесна работа можел ако е толку добар одма да ми даде дијагноза, а не да ми рече не знам што ти е.. Може некој друг има подобро искуство
Некој бил кај Др Горица на партизанска? Фрлив 1500 + 500 за контрола и ништо не ми препорача, буквално за џабе отидов. Крајно незадоволна сум, и плус ми рече пак да отидам за уште една контрола. За што?
Ти верувам, не сакав директно да пишам дека човекот има очигледни проблеми со пиењето. Инаку, како што кажав, на времето сите учеа од него, навистина. Не го бранам, луѓе сме, секакви работи нѝ се дешаваат.
Мене ми го препорачуваа дека е многу стручен, не бев за акни за нешто сосема друго, ме виде 5 секунди и притоа ми ја згреши дијагнозата. Не знам мене никаков добар впечаток не ми остави.