Не... мн се мислам, дека дојам. Ми рекоја дека немало врска тоа, се било површински ама мене ми е шубе. Наводно имало ефект голем ама мн после тоа пазење од спнце. Фактор 100ка и капа обавезно
Тоа знам. Јас земав по препорака од дерматолог една крема од биодерма ама се уште не гледам резултати. Во афродита с ми кажаа дека можеле да ми го средат ама да залади повеќе бидејќи лицево многу ми се поти. Ако случајно најдеш чаре, пиши ми
Јас ја користев и кремата и серумот од биодерма, искрено немав некој резултати. А реално скапи се. Ако нешто се одлучам ќе ти кажам, ако ти пред мене ,ти кажи ми
Luge mi treba pomos,vaka pred da dobijam i koga ke mi zavrsi se isfrlam pod obrazite (pocetok na vrat) ne e mnogu mi iskacaaat 3-4 no problemot e sto mi se potkozni ko naduvani i premnogu bolat,znam deka treba da vadam krv za hormoni samo sto neznam kaj koj dermatolog da otidam sto e asalen,.. (drugarka bese i dade skapi raboti demek ke i pomognaa i stana uste polosa od sto otide na lekar) :/
Sakam da pisam se raboti za sestra mi 10 god se maci so liceto bese sekade Remedika,Ancevski i uste .Vsusnost i se pojavuvaat kako cirovi na odredeni mesta kako trtki i nikako ne se sreduvaat .Pijase i hormonska terapija i pak nisto .Please pisete pomos
Zdravo, dali moze mislenje za dr. Natasa od Derma Estetik, Skopje? Dali ste bile za problem so akni i kako ste zadovolni?
Јас лично немам проблем со пигментации,но сакам да користам креми со избелувачки ефект пошто некако ми делу Не знам колку години има сестра ти, но 10 години не е малку за борба со акни. Се вратив во времето кога јас се мачев со акните и знам дека воопшто не е лесно.Имам пишувано и порано дека јас тогаш пиев Роакутан зошто ама баш ништо не помагаше. Посетете го др.Коста во Дермаплус мислам дека може да и помогне за проблем што го има. Поздрав
Дали има некој искуство со др Анџелка Илиева од штип,(работи во жан митрев) за проблем со акни? и како сте задоволни?
Здраво девојки. Знам дека има илјадници мислења на темата, но сакам да ми препорачате некој навистина добар и посветен дерматолог, кој ќе ми помогне да си го средам лицето. Конкретно најмногу имам затворени комедони/црнки. Комедоните ми се најголем проблем. Акни ми излегуваат, но не екстремно многу. Хормоните ми се во ред. Се чувствувам многу беспомошно.
Исто. Следно сакам да проверам тироидна, ама никако да дојде на ред... Веќе ми е преку глава од лицево и акни и све.
Па немам, а искрено можеби и тоа да е причината. Во последно не пазам многу на храната и се забележува дека ми е полоша состојбата на лицето.
Јас не бев задоволна. Бев кај докторката за мал осип кој ми се појави, и за тој ми помогна, но за акните да бидам искрена не. Ми даде биодерма креми,кај мене за жал воопшто немаа ефект. Некако на брзина ме помина, а исто така не ми се допаѓаше и нејзиниот однос. За мене лично, не ми остави позитивно мислење.
Анџелка Илиева само реклама ништо повеќе и ништо посебно. Вистински дерматолог ако сакаш да ти помогне оди кај др Старова или во воена болница