Девојки после 13 годишна борба со акни и нечисто лице,а притоа фрлени многу пари и посетени неколку дерматолози,конечно се видов со чисто лице.Др.Старова за мене е врв од доктор за неполни 2 месеци ме среди,само со креми без никакви таблети.Топло го препорачувам.
Задоволна бев додека одев таму, користеа препати на skin tech кој е прилично добар бренд. Има многу време поминато од тогаш кога одев, но ми оставија добар впечаток.
Јас имам одлично искуство со др. Анџелка, суб. специјалист дерматолог со долги години искуство, и не е точно дека е само реклама. Прекрасна, стручна и со пациентите со преголемо внимание. Поздрави со среќа со проблемот @no name5
Devojki konecno bev na dermatolog. Preporakata bese hemiski piling, problemot moj e prosireni pori I nekolku dupcinja. Mnogu mi e strav da ne vlijae loso, zatoa sto nemam drugi problemi. Soveti iskustva?
Испитував хормонален статус само,третман сеуште немам правено само на креми сум уште.За неколку дена сум на контрола па ке видиме што ке каже.Лицето се исчисти од флеки и акни нови повеке не излегуваат,останаа само дупчиња,мислам дека сега заради нив ке предложи третман.
Здраво. Имам 17 години и имам цистични акни низ целото лице. Со акни се борам од својата 12 година на почетокот акните се појавуваа само на челото и на брадата но последнава година акните почнаа да ми се појавуваат низ целото лице оставајќи лузни. Досега немам посетувано дерматолог. Предлог дерматолог во охрид.
Здраво, а кои креми ги користеше, велиш дека само од креми ти помогна без апчиња и третмани? Јас кај Анџелка Илиева се утепав давање пари за третмани и ништо посебно. Каде се наоѓа др. Старова, како се закажуваат третмани, која е цената од преглед?
Истото го минав и јас, др Старова е во Мавровка, Дермапраксис се вика ординацијата, може телефонски да закажеш преглед, но има многу малку слободни термини, мене ми закажаа за скоро после 1 месец, но јас настојував др Старова да ме прегледа, бидејќи некаде прочитав дека со него работи и друг др. Мислам дека 1500ден јас платив. А претходно како што спомена и ти, се утепав пари давање.
Здраво Кремите ги нема како готов производ да ѓи купиш.Докторот ти пишува состав на кремите носиш во аптека(тој ке ти каже која) тие ти ѓи изработуваат за еден ден се готови.Кај мене така одреди со посебни креми,можеби кај другите оди со готови креми,најверојатно е спрема ситуација на лицето.Јас чекав 2 месеци термин за кај него,1500 ден.е преглед.
Кој дерматолог би го препорачале за конкретниов проблем? На мм му се појавуваат некои лишаи кои по некое време крварат. Од еден прст сега на 3 се прошириле. Мачка еден турски мелем, поминува но по некое време пак се појавуваат и се шират..?