Сакав да прашам дали Весна Бришкоска е сеуште во 8ми септември или е префрлена? Каде и како може да се закаже термин за кај неа?
Da uste e vo Vojna bolnica sekoja sreda e vo ambulanta so upat od maticen da vi zakaze termin za da odite, ali ne e bas strucna podobro odete isto vo Vojna bolnica kaj doktor Vesna Trajkova sekoj cetvrtok vo ambulanta najdobra e pozz Skopje Vojna bolnica doktor Vesna Trajkova sekoj cetvrtok e vo ambulanta najdobra e pozz
Nekoj dobar dermatolog za hormonski akni po lice i grb sto ke pomogne stvarno posto mnogu raboti zemav a nisto ne mi pomogna pliss
Кажете некој добар кожен кој што се разбира имам закажано кај др.старова меѓутоа сум тек во октомври немаа термин порано. Бев во Јане Сандански катастрофа мислам уште толку ми се исфрлаа рацеве џабе кремите.
Здраво на сите, можеби прашањево не ми е за тука, но не незнаев каде да го поставам. Правев хемиски пилинг на лице, но со овој пилинг немам лупење на лицето со што малку ми е чудно. На интернет и општо вака знаеме дека нели има после самиот процес има лушпи,мене ми е сосема исто лицето и немам некоја видлива промена, кога, доколку некој повеќе се разбира или има слично некое искуство или правено ако може да ми каже, благодарам однапред!
Можно е да биле послаби киселините. Пред колку време го правеше и дали имаш информации со каква киселина?(салицилна, овошни киселини..) Пс. Кога е топло времето не прават јаки киселини заради влијанието на сонцето врз кожата(која после хемиски пилинг е осетлива и подложна на иритации и флеки од зрачењето).
Хемискиот пилинг е одличен третман за пигментации,лузни од акни, масна кожа, брчки. Средно длабок и длабок пилинг се прави во периодот од октомври до март. Во останатиот период од годината може да се прави нешто послабо т.е touch-up хемиски пилинг при кој нема видливо лупење туку благо измазнување на лицето. Искрено и мене повеке ми се допагаат агресивните пилинзи пошто даваат супер резултати.Ова зимо правев и ТЦА 20 постотна и навистина беше добро. Во твојот случај мислам дека е добро што те пoштедиле заради сонцето. поздрав
Доктор Коста Цветковик ординација Дерма Плус,мислам дека од 2013 одам кај него, ме спаси од тешка форма на акни,лузни од акни и влакна на лице. Топло препорачувам да се посети Поздрав
Dali može nekoj da mi kaže iskustvo so Dermaplus sakam ds otidam za otstranuvanje na bradavica na vratot