Дали Др.Анчевски соработува со фондот , т.е со упат да отидам на преглед, бидејќи на приватно сигурно е многу повисока цената , и какви ви се искуствата со него , благодарам . Јас сум од друг град , дали може со упат од мојот матичен пак да одам ? Искуства со дерматолог Магдалена Лукарова?
Здраво мислење за др. Анџелка Илиева (DermaCare) дали некој има пробано третмани за акни и дали имаат ефект и која им е цената?
Ве молам препорака за некој добар дерматолог од Скопје, на колку места сум била, џабе. Сакам некој што има знаење и ги познава овие понови брендови и производи бидејќи стварно има избор за се, само ми се погаѓа да идам кај некој што ми дава начини за лекување од пред којзнае колку години
Предлог за добар кожен лекар, за глава , за рани на глава од чешање сигурно од нешто поттикнати? Незнам како да објаснам што е поточно…
imam mn zapuseni potkozni zatvoreni pori, beli topcinja na gradite grbot liceto, bev na dermatolog mi kaza doktorkata deka za toa ne se pie antibiotik .Antibiotikot bil samo za gnojni akni....a ne se nafakja da gi stisne i iscisti....Dali znaete nekoj dermatolog koj na nekoj nacin gi cisti zapusenite pori,koi sama koga gi stiskam samo pravam potkozni cirevi....Dali toa moze so hemiski pilizni ili slicno i ako imate takvo iskustvo ve molam pisete mi kade da odam,...dosta se skapi pregledite,za da odam od vrata na vrata.....mi treba predlog ,vi blagodaram mnogu <3 i tretmani za fleki od akni,kade i sto pomaga
Кремите ги правеа во аптека.Докторот напиша кој да биде составот и ми ѓи направија така да незнам да ви кажам имиња на кремите
Здраво, имам проблем со лузни на лицето кои ми се останати од акни, дали некој има сличен проблем, да сподели искуство, дали на некој начин може да се среди,и да се превенира таквата состојба на лицето и ако може препорака за добар дерматолог во Скопје? Значи ми треба конкретно доктор или дерматолог шо може да ми помогне да ги намалам владбнатините на лузните на лицето, ако воопшто постои некој ефикасен начин.
Ако не ти се бактериски или хормонски , пиши на Манголија, јас веќе два месеци сум на нејзина рутина и имам доста подобрување.
Ми треба препорака за добар кожен лекар или доколку некој од феминките знае некоја маст или крема за сува кожа на лице?
Тоа најчесто е себороичен дерматитис, како црвени рани кои чешаат, најчесто даваат кортикостероидни креми , во моментот кога се користи поминува , а после прекинување повторно се појавуваат, затоа треба да се внимава многу на исхраната , најмногу да се избегнува мрсна храна , црвено месо. Дечко ми го има истиот проблем ние бевме кај Др Лукарова во Радовиш, му помина но еве сега кога не ги користи кремите пак му се појавуваат.
Здраво на сите, ме интересира искуство со д-р Старова и дали има некој што примал терапија со апчиња од докторот.