Јас бев кај него за уртикарија, Освен крема на биодерма и витамин б ништо друго не ми даде, прегледот траеше 3 4 минути а платив 3800 ден, проблемот не го решив И сега сакам да ми предложите друг добар дерматолог за овај проблем што го имам?
Јас сум била и одам кај Др. Петров од Систина и сум задоволна и од преглед и детално ми дава секогаш објаснувања на моите прашања (секогаш ги имам многу).
Може ли препорака за добар дерматолог што може да ми ја види кожата и да ми каже што треба да користам за да добие живост и сјај?
Decki zdravo, imam mnogu sitni bubulicki i sum prilicno sigurna deka se raboti za fungalni akni pa sakam da posetam dermatolog koj ke mi dade soodvetna terapija. bev kaj nikolina i mi dade nekoi kremi na bioderma sto mi go vlosia uste tolku liceto.predlog?
Дали спиронолактон оди на рецепт и препорака за дерматолог кој ги препишува како третман. И доколку има некој искуство би била благодарна ако одвои време да ми пише во лп за искуството. Благодарам
Здраво- Можеш да го купиш и без рецепт, меѓутоа не би ти препорачала да го купуваш без консултација со дерматолог. Мoже да ти даде доза од 25 мг, 50мг, 75 ili 100 mg. Мене ми го даде- Лидија Голева од Бона Дерма, јас сум многу задовола од неа како дерматолог. ми го среди лицето и со терапија и со третмани.
Со соодветна нега би можела визуелно да ги намалиш,мене за порите ми помогна третман со дерма пен познато како микрониделинг. Можеш да пробаш еден третман нема што да изгубиш. поздрав Др.Тихомир Цветковиќ- стручен и посветен во секоја смисла.
Имам се пробано од нега и не ми помага затоа сакам да одам на третман. После првиот дали виде разлика? И кај кој си била ако не е тајна?
Презадоволна од Др. Агрон Старова. Докторот е многу стручен за било која проблематика. Се чека само 2-3 месеци, но за контрола иде побрзо..
Се тоа ок, мене ми закажа за септември, колку и да е стручен и од странство да не доаѓаат кај него штом се чека волку, да заборави човек кога закажал, малце несериозно од нивна страна, колку и да се добри.