Vojna bolnica Gob septemvri doktor Vesna Trajkova fantasticna e, sekoj cetvrtok e vo ambulanta so upat od maticen treba pozz
До сега два дерматолози не ми го решија проблемот со акни , немам никаков проблем со хормони, немам полицистични јајници, се ми е ок. Мислиш ќе ми го реши проблемот?
Da treba maticen da vi zakaze termin, da vi dade upat i so upat da odite kaj doktorkata, bez upat ne moze, pozz
Da Od 4 maj ima slobodni termini kolku sakas, 20 i 27 april nema zafateni se https://mojtermin.mk/map/specijalis...shta_bolnica_8mi_septemvri&resource=891281384
Може уште сега да закажам за 18 мај? наутро гледам има и 08;20 слободен термин , да нема многу гужва, сигурно се си оди според терминот нели ? Искуства и со Др Ирена Димитровска гледам нема слободен термин и цел мај закажано.
Moze odi kaj maticna neka ti zakaze, da se odi po termin vo kolku saat imas zakazano vo toa vreme se vlaga kaj doktorkata. Nemam iskustvo so dr Irena jas.
Здраво феминки, Ми треба препорака за добар дерматолог, се работи за доста упорни акни, не знам какви зашто не се разбирам.. и ако може и цени за преглед доколку знаете, фала.
Здраво, ми треба препорака за дерматолог кој ви помогнал со отстранување на генитални брадавици со течен азот, и колку ве чинеше третманот?
Да, ми помогна. Меѓутоа пак ќе кажам јас и немав некој посериозен проблем со акни. Само тук таму некоја ако се појавеше.
Дали за прв преглед кај др.Старова треба да се однесат некои резултати? Пример хормонски испитувања, крвна слика и др?
Iskustvo od Derma Bela kaj doktor Vesna? Imam fleki od akni pa se mislam za hemiski pilinzi ,no kolku se efektni i kolku koshtaat? Preporaka ve molam ili mislenje za Derma Bela, fala
Iskustvo kade da odam za klasicen tretman na lice co akni? mn zavno,da ne mi go vospalat dopolnitetlno,ve molam neka pise nekoj od svoe licno iskustvo kade e zadovolen,cistenje na lice...Nekoj neka bide od pomos i neka odgovori,,...nieden odgovor do sega,WOW