Jas vo derma plus bev pred edna godina kaj dr Kosta 1500 bese tretman ama mozebi ima poseben za fleki od akni prasaj sepak..za drugi nemam iskustvo.
jas odev dolgo vreme kaj doktorka koja sega e vo penzija,....i se plasam da odam na dr mesto bez da proveram prasam,...bidejki imam problematicna koza so akni,fala na odgovor
Devojki predlozete mi dermatolog sto reshava akni i podkozni bolni. Imam drugarka koga ke i iskocat se bolni i potkozni a ne se ni kako akni … Kazete mi iskustvo i predlozete mi kaj kogo da ja upatam. Vi blagodaram odnapred
Ми се појавуваат големи акни без гној пред циклус и после овулација. Хормони испитав, ок се. Друг совет/ препорака за доктор?
Да го посетиш др.Коста во Дермаплус. Добро е што немаш проблем со хормоните, но секако има и некои други работи што може да ти предизвикуваат акни. Позздрав
Ми се појави лиша на кожата и не знам од што е поточно и како да ја лекувам. Сакам да закажам преглед за да ми каже докторката за што поточно се работи, дали треба нешто дополнително да испитувам и можеби да примам терапија. Не сум за класичен третман на лице..
Јави и се, достапен е телефонот на Google. Докторката е премногу стручна, инаку не верувам дека за ваков преглед би ти земала повеќе од 1.000.
Девојки гледам многу е пофалена за акни ,но дали некој видел резултати или нешто повеќе да каже за Др Старова. https://zk.mk/dermapraksis-d-r-starova