Каде во Скопје постои дерматолог каде што прегледот не се наплаќа? Плаќам по 1.500/2.000ден за да ми кажат само, а не може тоа да се отстрани и не ми е јасно, зашто не се нафаќаат повеќето да отстранат нешто од вчера појавено а еве како погоре сликата од членката бемки отстранувале..? Скроз се разочарав некако
Dr Gorica најдобра!!! И со најдобри апарати е опремена. Се чудам како повеќето се задоволни од Дерма плус и Коста... Јас кога бев за еден проблем ми рече не може ова да се отстрани иди на државно на пластична хирургија ама ќе ти остане рана... Другарка ми кажа за др Горица за 3 мин ми го реши проблемот со радиобранова терапија (така некако се викаше) 1.500 кај Коста у ветер, башка го убедував 10 мин дека од пред некој ден тоа ми беше излезено, а ме убедуваше дека ми е цел живот така.
Веќе повеќе од 10 години сум пациент на Др.Коста. На времето пред многу години ми ги излечи акните кога ниеден друг дерматолог не сакаше да ми препише роакутан.Потоа ми ги среди лузните од акните. Било кој со кожен проблем таму би го пратила зошто над 30 години има искуство и знае што прави.
Сакам да купам ваучер од Дермаплус како подарок, но сакам да покрие барем еден третман. Дали знаете колку чини дијамантска микродермоабразија или некој третман против брчки што би го препорачале?
Морам да ги пофалам агрон старова на битпазар се наоѓаат, ја излечив розацеа а се мачев 4 години, сите кои имате проблем со розацеа идете да ви даде терапија, нема да погрешите!!!
Пред некој месец приметив празно место на главата (како дупка), каде моментално има многу помалку коса . Бев на дерматолог на државно кој само ми препиша Б комплекс и шампон од смрека, без да ме прегледа како што треба . Барам дерматолог кој ќе ме прегледа добро и ќе ми помогне, без само да ми препише третмани кој ги нуди. Кој би ми го препорачале?
Јас мислам дека го имам истиот проблем и ми имаат кажано по препорака да се обратам кај старова. Се јавив ама ми кажаа 3 месеци треба да чекам за термин. Со години се мачам на лицето имам црвенило. Ако стварно вреди како што кажуваш ќе чекам
Во Фебруари се враќа од Дубаи докторот , ама можеш кај Ирина да закажеш и таа е стручна да не чекаш толку...иначе прегледот е 1.900ден.
Весна Матевска на Клиника беше стручна за оваа проблематика ама незнам дали е отидена во пензија пробај најди контакт и прашај.
Здраво на сите, Сакам да закажам преглед кај Др Весна Трајкова кај ЈЗУ 8 ми Септември Скопје, за ќерка ми (18 години има),, која има акни на Т зоната и мрсна кожа, да знаеме точно што треба да се примени зошто на тоа место има и црвенила. Дали некој има искуства кај оваа докторка со ваков проблем? Ви благодарам
Здраво. Препорака за добар дерматолог во Скопје? Гледам пишувате за некоја Др.Горица. Приватно ли работи? Тел број ако може? Фалаа
Розацеа не се лечи, еден период ја има, еден период ја нема. Внимавај многу на исхраната и обавезно кремче за Розацеа преку ден.
Розацеа е резултат на токсините во организмот, доколку се направи детокс, прво и основно се мисли на темелно чистење дебело црево, верувај дека розацеата е излечлива, не знам што користела членката ама познавам луѓе кои ја излечија од како направија детокс.