Супер ефект некое време, со соодветна нега и производи 6-7 месеци ќе имаш glow. Воопшто не болно и се прави неколку третмани , во зависност од кожата. Не се прави кај било кој , зошто ако не е добро направено, нема да има ефект. Го кажувам ова од искуство кај мене што имаше и другарка кај која немаше ефект, правен третман на различни места.
Здраво, доколку можете да ми предложите некој добар дерматолог во Штип или Скопје за преглед на бемка. Ви благодарам
Ве молам ако знае некој да одговори дали Весна Трајкова во понеделник е во амбуланта или само четврток ? На шалтер мислам дека ми рекоа и понеделник била таму ама ако знае некој сигурно да ми потврди , да не одам за џабе.
Zdravo. Ve molam preporaki pishete za dobri dermatolozi, se raboti za dolgogodishna infekcija na noktite od palcite na noze. Blagodaram!
Дали некој знае да ми препорача приватен дерматолог за отстранување на папиломи (израстоци на кожата) со радиофреквенција? Благодарам однапред.
Предложете добар дерматолог за деца во околината на источна Македонија? Детенцето има на раката флека, која му се појави на 4 месеци (бевме на одмор во Охрид, нормално бебето не се капеше и беше под сенка) но флеката уште му стои и во летниот период е многу изразена. Искуство со ваков случај?
Дали некој дерматолог во нашава држава има појма за фунгални акни? Година дена веќе имам премнигу ситни акни кои периодично ме чешаат. Бев на дерматолог и ми кажа дека се затворени комедони, ама некое значајно подобрување од тоа што ми го даде немам. Кај Старова ми закажаа дури за ноември.
Овие се предизвикани од истата бактерија/габа или како и да се вика, како и на себореата. И јас ги имам, имам и себореа, и џабе е се, еден период ќе ги снема и после пак се појавуваат. Едино ретинолот ми помага многу да ми се исчисти лицето. Но кога престанувам да го користам, пак се враќаат.
Здраво, дали беше на преглед или правеше некој третман кај докторката ? Дали некој правел третман кај нејзе и како сте задоволни? Предложите ми и некој друг кој прави третмани од кого имате добри резултати(конкретно за црвени дамки од акни). Исто ме интересира мислење за Skin Solution во Скопје , дали некој бил и какво искуство има?