Дерматолог

Дискусија во 'Лице' започната од narcis2011, 22 септември 2011.

1. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.353
    Ако може да ми кажеш цена на преглед. Имам израсток на лицето кој не заздравува, сакам да го види. Се мислев помеѓу него и Камберова

2. Sweet__19

Sweet__19 Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Iskustvo so Dr. Ivana Tusheva od 8mi Septemvri?

3. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.711
    Допаѓања:
    14.913
    Nemam iskustvo so nea, ali slusnav pojma nema podobro odi kaj doktor Vesna Trajkova pozz

4. carly j

carly j Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    381
    Имате ли правено дермоскопија на цело тело и каде?

5. Мравојад

Мравојад Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2020
    Пораки:
    329
    Допаѓања:
    3.119
    Дали направи лифтинг негде? Планирам и јас да правам, па добро би ми дошла препорака :)

6. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    808
    Допаѓања:
    346
    Сокотерапија и клизми со кафе , на ваков детокс се мисли?

7. Snowbell

Snowbell Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    149
    1500 чини преглед

8. Mamule

Mamule Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2022
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    18
    Здраво предложете добар доктор за опаѓање на коса алопеција . Фала ви однапред

9. 6utterfly

6utterfly Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2024
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    361
    Здраво.
    Ако може да споделите искуство ако некој бил во Дерманова, д-р Верче Тодоровска.

10. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    700
    Допаѓања:
    389
    Дали некој бил на преглед на бемки кај др. Дејан Филиповиќ? Искуство да сподели.

11. Skin Guru

Skin Guru Нов член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Ова е CRY FOR HELP! Буквално се мачам со акни веќе две години, пиев антибиотици три пати, ми се смири почеток на 2024, па правев ласери за пост инфламационата еритема и летото бум пак полека ми се нафрли и секоја акна ми остава црвен траг… Отидов кај Милчо Богоев со хормоните и ми даде спиронолактон, пред месец ипол конечно покачив на 100мг и не гледам подобрување некое драстично освен што не ми се мрси кожата. Имам страшна цистична акна на образот онака 2цм долга под кожата и стварно не знам што да правам веќе преку глава ми е не можам….

На Dona99 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    808
    Допаѓања:
    346
    После прекин на антибиотици и спироналактон, акните се враќаат уште повеќе.
    Мене ми стана 10пати полошо а додека бев на спиро и сумамед ми исчисти се . Кој хормон ти е покачен па ти даде спироналактон?

13. Ellenka

Ellenka Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2024
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    7
    Супер доктор ако ти е за со течен азот ке ти ја одстрани ако не е ќе те прати на пластика

14. tara111

tara111 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    12
    Здраво, дали може да ми препорачате дерматолог на клиника за дерматологија.Ми треба за испитување на алергија од пеницилин за 2 ипол годишно дете

15. I jas sum od mkd

I jas sum od mkd Нов член

Се зачлени на:
    29 март 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас отидов кај неа 2 пати. Ужас невиден е , прегледува од рака, дури и да провери со тоа нејзиното "телефонче" сепак не дава точни дијагнози. Првиот пат ми даде надежен одговор ко на демек ај ќе помине и не ми рече да се вратам на конторла за некое време, а случајот беше далеку повеќе од сериозен односно итна интервенција, ама претходно требаше некој стручен да прегледа. Јас се излажав првиот пат кога ми влеја надеж демек ќе помине, а чудно ми падна што не даде конторла. Вториот пат пак земав упут и отидов кај неа ми рече за тебе нема лек....дури ми се обрати со истиве зборови "јас не сум баба Ванѓа па да предвидам што ти е" а после тоа ко масло на оган "за тебе нема лек тоа така ќе ти остане на лице". Кога ја прашав што ми е не ни знаеше да каже точна дијагноза што и како се случило со лицето или од медицински аспект да објасни (сепак се прави докторка нели?!). Отидов јас на приватно (си платив ама си добив добра услуга и точна дијагноза, со сите параметри и проценки од медцински аспект) завршив работа таму, ама тоа што ми се случи со "др." Горица нема да го заборавам...Таа се разбира од креми и не викам не помага за одредени работи, ама ако барате стручен дерматолог, а не козметичар како неа тогаш топло ви препорачувам да ја избегнете

16. tara111

tara111 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2022
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    12
    Горица врска нема, сопругот има лимф едем таа со крема од невен го лечеше само за да зема пари.

На I jas sum od mkd му/ѝ се допаѓа ова.
  17. NPN

NPN Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2015
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    487
    Препорака за преглед на бенки?

18. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    808
    Допаѓања:
    346
    Кој дерматолог ти помогна?

19. I jas sum od mkd

I jas sum od mkd Нов член

Се зачлени на:
    29 март 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Бев во Систина на преглед. Одев и по други дерматолози (Др. Анчевски, Клинички центар (таму ни апаратура немаат од око прегледуваат, така да таму веќе не стапнувам), во амбулантата во Ѓорче и Букурешт) ама не помогнаа, најмногу од нестручност. После тоа сакала неќела си платив дебело ама бар си добив точна дијагноза. Мој искрен совет ти е да одиш на приватно (бар за дерматолог кога станува збор за нашава држава) , не мора да е Систина можеш и со друг да пробаш од приватниве . Јас отидов од мака, итен случај беше не можев веќе да екеприментирам и да се влечам по доктори, па најсигурна и најбрза опција ми беше Систина.

20. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    362
    Искуства со некој дерматолог од клиника за акни?