1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дерматолог

Дискусија во 'Лице' започната од narcis2011, 22 септември 2011.

1. Mazegin

Mazegin Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2019
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.750
    Ако може да ми кажеш цена на преглед. Имам израсток на лицето кој не заздравува, сакам да го види. Се мислев помеѓу него и Камберова

2. Sweet__19

Sweet__19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2022
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Iskustvo so Dr. Ivana Tusheva od 8mi Septemvri?

3. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    16.278
    Nemam iskustvo so nea, ali slusnav pojma nema podobro odi kaj doktor Vesna Trajkova pozz

4. carly j

carly j Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2017
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    414
    Имате ли правено дермоскопија на цело тело и каде?

5. Мравојад

Мравојад Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2020
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    3.151
    Дали направи лифтинг негде? Планирам и јас да правам, па добро би ми дошла препорака :)

6. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    370
    Сокотерапија и клизми со кафе , на ваков детокс се мисли?

7. Snowbell

Snowbell Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    149
    1500 чини преглед

8. Mamule

Mamule Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2022
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    18
    Здраво предложете добар доктор за опаѓање на коса алопеција . Фала ви однапред

9. 6utterfly

6utterfly Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2024
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    444
    Здраво.
    Ако може да споделите искуство ако некој бил во Дерманова, д-р Верче Тодоровска.

10. maaraa96

maaraa96 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2015
    Пораки:
    724
    Допаѓања:
    405
    Дали некој бил на преглед на бемки кај др. Дејан Филиповиќ? Искуство да сподели.

11. Skin Guru

Skin Guru Нов член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Ова е CRY FOR HELP! Буквално се мачам со акни веќе две години, пиев антибиотици три пати, ми се смири почеток на 2024, па правев ласери за пост инфламационата еритема и летото бум пак полека ми се нафрли и секоја акна ми остава црвен траг… Отидов кај Милчо Богоев со хормоните и ми даде спиронолактон, пред месец ипол конечно покачив на 100мг и не гледам подобрување некое драстично освен што не ми се мрси кожата. Имам страшна цистична акна на образот онака 2цм долга под кожата и стварно не знам што да правам веќе преку глава ми е не можам….

На Dona99 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    370
    После прекин на антибиотици и спироналактон, акните се враќаат уште повеќе.
    Мене ми стана 10пати полошо а додека бев на спиро и сумамед ми исчисти се . Кој хормон ти е покачен па ти даде спироналактон?

13. Ellenka

Ellenka Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2024
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    8
    Супер доктор ако ти е за со течен азот ке ти ја одстрани ако не е ќе те прати на пластика

14. tara111

tara111 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2022
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    13
    Здраво, дали може да ми препорачате дерматолог на клиника за дерматологија.Ми треба за испитување на алергија од пеницилин за 2 ипол годишно дете

15. I jas sum od mkd

I jas sum od mkd Нов член

Се зачлени на:
    29 март 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас отидов кај неа 2 пати. Ужас невиден е , прегледува од рака, дури и да провери со тоа нејзиното "телефонче" сепак не дава точни дијагнози. Првиот пат ми даде надежен одговор ко на демек ај ќе помине и не ми рече да се вратам на конторла за некое време, а случајот беше далеку повеќе од сериозен односно итна интервенција, ама претходно требаше некој стручен да прегледа. Јас се излажав првиот пат кога ми влеја надеж демек ќе помине, а чудно ми падна што не даде конторла. Вториот пат пак земав упут и отидов кај неа ми рече за тебе нема лек....дури ми се обрати со истиве зборови "јас не сум баба Ванѓа па да предвидам што ти е" а после тоа ко масло на оган "за тебе нема лек тоа така ќе ти остане на лице". Кога ја прашав што ми е не ни знаеше да каже точна дијагноза што и како се случило со лицето или од медицински аспект да објасни (сепак се прави докторка нели?!). Отидов јас на приватно (си платив ама си добив добра услуга и точна дијагноза, со сите параметри и проценки од медцински аспект) завршив работа таму, ама тоа што ми се случи со "др." Горица нема да го заборавам...Таа се разбира од креми и не викам не помага за одредени работи, ама ако барате стручен дерматолог, а не козметичар како неа тогаш топло ви препорачувам да ја избегнете

16. tara111

tara111 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2022
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    13
    Горица врска нема, сопругот има лимф едем таа со крема од невен го лечеше само за да зема пари.

На I jas sum od mkd му/ѝ се допаѓа ова.
  17. NPN

NPN Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2015
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    496
    Препорака за преглед на бенки?

18. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    370
    Кој дерматолог ти помогна?

19. I jas sum od mkd

I jas sum od mkd Нов член

Се зачлени на:
    29 март 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Бев во Систина на преглед. Одев и по други дерматолози (Др. Анчевски, Клинички центар (таму ни апаратура немаат од око прегледуваат, така да таму веќе не стапнувам), во амбулантата во Ѓорче и Букурешт) ама не помогнаа, најмногу од нестручност. После тоа сакала неќела си платив дебело ама бар си добив точна дијагноза. Мој искрен совет ти е да одиш на приватно (бар за дерматолог кога станува збор за нашава држава) , не мора да е Систина можеш и со друг да пробаш од приватниве . Јас отидов од мака, итен случај беше не можев веќе да екеприментирам и да се влечам по доктори, па најсигурна и најбрза опција ми беше Систина.

20. ataneR

ataneR Истакнат член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    403
    Искуства со некој дерматолог од клиника за акни?