Doktor Irena Dimitrovska Vojna bolnica so prioriten upat od maticen se odi kaj doktorkata, so istiot problem se boram 9 meseci odev kaj doktor Vesna Trajkova isto vo Vojna bolnica ali nisto mnogu slab pomak ali zatoa pocnav kaj doktor Irena so drug pristap na terapija odma od prvi denovi se gleda ogromna razlika so lesno pozz
Moze li da ti pisam vo poraka me intersira okolu nea , isto i jas bev Kaj Vesna ama mnogu nezainteresirana..
Кај овој на мајка ми од прва и погоди до што е проблемот, и одма и ги погоди кремите. Проблем со кожата кој го имаше со месеци, и луташе од матичен на кожен, и ништо соодветно не доби. Сега неколку години тера со тие креми и супер и е кожата.
Preporaka dermatolog vo skopje,licevo mi e uzasno stanato puno so crnki i beli mali tocki na liceto okolu ocite i obrazite, pls help i nekoj ako znae dobar kozmeticar ili dermatolog sto ke mi gi otstrani ili pomogne pri toa
Doktor Irena Dimitrovska Vojna bolnica so prioriten upat od maticen koj trae 7 dena doktorka e vo bolnica sekoj den ako ne e dole vo ambulanta baraj te ja gore na 7 sprat, se boram 9 meseci odev kaj doktor Vesna Trajkova isto vo Vojna bolnica ali nisto mnogu slab pomak dr Vesna Trajkova e totalno nezainteresirana, ali zatoa pocnav kaj doktor Irena so drug pristap na terapija so krvni ispituvanja odma od prvi denovi se gleda ogromna razlika so lesno pozz
Zdravo na site ... Ve molam preporacajte dermatolog sto e postrucen za pogolemi problemi so kozhata... dijagnozata e acne vulgaris i scalp foliculitis...I pokraj pienje Roakutan 4 meseci uste nema podobruvanje ... Imame odeno kaj Dr. Anchevski ...Dr.Emilija Kumanovo ...I uste nekoi doktori I nekako nema chare Ve molam za pomos...na glavata toa izgleda vaka...tecat postajano nekolku neseci i po liceto isto ima
Doktor Irena Dimitrovska Vojna bolnica so prioriten upat od maticen koj trae 7 dena doktorka e vo bolnica sekoj den ako ne e dole vo ambulanta baraj te ja gore na 7 sprat, se boram 9 meseci odev kaj doktor Vesna Trajkova isto vo Vojna bolnica ali nisto mnogu slab pomak dr Vesna Trajkova e totalno nezainteresirana, ali zatoa pocnav kaj doktor Irena so drug pristap na terapija so krvni ispituvanja odma od prvi denovi se gleda ogromna razlika so lesno pozz