Дерматолог

Дискусија во 'Лице' започната од narcis2011, 22 септември 2011.

1. pilenka

pilenka Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    3.504
    Земав приоритетен упат за кај докторката што ја препорачувате, ми треба за дете. Но, ме интересира, кое време да ја побарам. Сигурно од сабајле само работи или оди на смени?

На resenska му/ѝ се допаѓа ова.
  2. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    16.276
    Od 8 h počnuva so rab ako ne e dole vo ambulanta baraj te ja gore na sedmi sprat so lesno pozz

На pilenka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    370
    Od 8-14h rabotat site dermatolozi vo 8 septemvri , ama na salter naglasi deka sakas kaj taa doktorka zatoa so moze da te pustat kaj druga. Kaj Irena ima dosta guzva no vredi da cekas. Obicno 2-3 casa ke ti treba za da zavrsis kaj nea da znaes deka za 1 cas sigurno nema da zavrsis.
    Mnogu e smirena i saka navistina da pomogne , glavno se bazira na toa problemot da go resi odvnatre , bidejki generalno poveketo kozni bolesti doagaat od imunoloskiot sistem, a ne samo kako drugite so davaat kremi i gelovi za mackanje i gledat da te otkacat.

На resenska и pilenka им се допаѓа ова.
  4. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.959
    Допаѓања:
    3.535
    Мислењево ти е старо, ни дали во меѓувреме имаш некоја информација за Дермалукс?

5. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    439
    Допаѓања:
    811
    Не, ама бев кај Оксана и ја препорачувам.

6. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.959
    Допаѓања:
    3.535
    Можеш да ми пишеш лп те молам?

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.
  7. super.nova

super.nova Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    32
    Здраво,
    Сакам да прашам дали има опција за ласер на хиперпигментациски флеки на државна? Дали некој бил и знае колку чини и кого го препорачувате?
    Благодарам

8. Sasha25

Sasha25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2021
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    19
    Дали оваа докторка Ирена од Воена Болница што ја препорачувате работи и со деца? Или препорака за кожен што гледа и деца? Се работи за 8 годишно дете, јави осип (ситни точки) по телото (торзо, екстремитети) кои го чешаат.

9. swwetyyy

swwetyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    840
    Допаѓања:
    370
    Da, raboti.

На Sasha25 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Princess Girl

Princess Girl Нов член

Се зачлени на:
    8 октомври 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво женски , препорачајте добар дерматолог или студио во битола што прави ласерски третман на лице со акни и лузни од акни по пристапна цена .

11. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    16.276
  12. Liky

Liky Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    57
    Здраво, препорачајте дерматолог за себороичен дерматит. Или некој/а ако има ваков проблем, од искуство за сподели што помогнало. Благодарам :)

13. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    16.276
    Doktorka Irena Dimitrovska Vojna bolnica so prioriten upat od maticen sto trae 7 dena citnete nekolku strani nazad vo temata pozz

На Liky му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.198
    Допаѓања:
    905
    Здраво, може ли да ми предложите некој дерматолог во Воена за мали ситни брадавички по тело?

15. awkey

awkey Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.626
    Допаѓања:
    4.172
    Здраво, ми треба препорак за дерматолог, може и на приватно. Конкретно за преглед на сомнителни бенки, а и за отстранувње на skin tags на врат. Фала ви однапред

16. sia.bella

sia.bella Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2014
    Пораки:
    1.013
    Допаѓања:
    17.266
    Доктор Анета Тасевска. Искрено, студио не би ти препорачала за проблематично лице.

17. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    16.276
    Doktor Irena Dimitrovska Vojna bolnica citni na nekolku strani nazad najdobra za site kozni problemi pozz

18. Lolinaa

Lolinaa Нов член

Се зачлени на:
    24 октомври 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки зачленив се за да си кажам искуство.Проблем со кожата имав повекје време па решив да одам по дерматолози инако нема воспалителни акни само мрсна кожа комедони црнки и по некоја акна од шо пипам и си правам сама неможев да ги решам со ништо ..Имам одено кај Др Горица Дачевска од 1 до 5 рангирам 1..не ја бива едноставно нема искуство со кожа...Потоа бев кај Др Коста Цветковиќ исто и тамо не сум задоволна гелови шо даде сона бензоил а претходната Горица биодерма даваше. ..Контрола кај докторот Коста пак и вика супер е ,а мене кожата мрсна тоа е вика...Мое мислење е дека и двајцата не ги бива у врска со акнички или недај боже потешки акни..НЕ...сега сум Ремедика пијам Акутан се надевам ке биде добро...Овоа е само мое мислење и без осуди и навреди...Само сакав да ако некоја млада девојка или жена сака мислења да си ги кажам моите искуства...да не си трошат пари и времее...

19. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.760
    Допаѓања:
    16.276
    I ja slušam za niv ne gi biva bratucetka mi bese kaj niv so meseci i mi kaza samo pari zemat a ne pomogaat.
    Najdobra doktorka dermatolog e doktor e Irena Dimitrovska Vojna bolnica so prioriten upat od maticen koj trae 7 dena doktorka e vo bolnica sekoj den ako ne e dole vo ambulanta baraj te ja gore na 7 sprat, se boram 9 meseci odev kaj doktor Vesna Trajkova isto vo Vojna bolnica ali nisto mnogu slab pomak dr Vesna Trajkova e totalno nezainteresirana, ali zatoa pocnav kaj doktor Irena so drug pristap na terapija so krvni ispituvanja odma od prvi denovi se gleda ogromna razlika.Doktorka Irena ima dosta pacienti se ceka red ama vredi, mnogu e smirena i saka navistina da pomogne , glavno se bazira na toa problemot da go resi odvnatre , bidejki generalno poveketo kozni bolesti doagaat od imunoloskiot sistem, a ne samo kako drugite so davaat kremi i gelovi za mackanje i gledat da te otkacat so lesno pozz

20. Lolinaa

Lolinaa Нов член

Се зачлени на:
    24 октомври 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    И мене ми ја фалеа ама сакам 2 смена не сум од скопје,инако правев испитувања хормони тироидна се е добро не е до нив значи а пробавав разни креми гелови не помагаше ништо..И на крај се одлучив за роакутан се надевам ке успеам со него...Ако има некој искуство со роакутан нека пише..