Дерматолог

Дискусија во 'Лице' започната од narcis2011, 22 септември 2011.

1. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    459
    Предложете ми за испакнат ангиом на врат со радио бранови,доктор ? Да немам лузна и да е саглам д-р ве молам од искуство

2. BelaRadaBelaRada

BelaRadaBelaRada Нов член

Се зачлени на:
    5 мај 2026
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Ќе ве молам за презимето од др Ирина што работи кај Старова?
    Или евентуално ако имате и нејзин број?
    Се работи за дете со импетиго најверојатно. Никој не дава точна дијагноза и се вртиме во круг.
    Или ве молам за препорака за друг доктор.

3. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.656
    Допаѓања:
    4.469
    Д-р Силвија Дума на клиника
    Д-р Ирина не е ништо посебно искрено подобар е тој другиот машкото што беше ама како се вика не знам Агрон мислам , само колку е во Мк нз јави се прашај ги

На BelaRadaBelaRada му/ѝ се допаѓа ова.
  4. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    17.302
    Јас сум задоволна од Др.Лидија Бисеркоска во Ремедика ,кај ќерка ми одма утврди дијагноза за одмредена ситуација,како кажа така испадна , инаку други ме мафтаа не можеа да утврдат што е.

На BelaRadaBelaRada му/ѝ се допаѓа ова.
  5. BelaRadaBelaRada

Се зачлени на:
    5 мај 2026
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Која цена е преглед?

Да Агрон е. Ама нема термини тоа е страшна работа. Иначе др.Агрон ја среди егземата кај брат ми.

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  6. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.656
    Допаѓања:
    4.469
    И др Силвија е многу добра на клиника

7. BelaRadaBelaRada

Се зачлени на:
    5 мај 2026
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Имам приоритетен упат за во 8ми септември без наведен доктор.
    Имате препорака за некој/некоја др.?

8. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.656
    Допаѓања:
    4.469
    Па со приоритетен кој е слободен тој те прима, иначе ако можеш види Др Весна Бришковска така нешто беше и таа не е лоша ...државно искрено има доста стручни за разлика од приватно како што имам приметено

На ludamaja10 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ludamaja10

ludamaja10 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    908
    Весна БРИШКОСКА е во Систина сеа

10. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    459
    Зарем таа отишла приватно ? Колку им викаше на пациенти и имаше враќано дека биле на приватно па државно ,луда жена мене ми остави негативен впечаток а за знаење не стигнав до таму ме избрка пошто сум била на приватно :|

11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.292
    Допаѓања:
    168.372
    Девојки со денови ѕвонам во д-р Горица Ласер центар никој не се јавува. Не можам ни да закажам, ни да се консултирам.
    Сакав да прашам дали некоја има правено последниов период ласер кај нив, за отстравување на плочест ХПВ на лице? Ме интересира цената во моментов.

12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.864
    Допаѓања:
    83.223
    На фиксниот број им вртеше? Пробај јави се директно кај докторката, мислам дека го има и нејзиниот број на нет, на Инстаграм профилот ако не се лажам. Ако не се снајдеш, кажи слободно.

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.292
    Допаѓања:
    168.372
    Не можам да се снајдам.
    Пиши ми те молам.

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  14. en_na

en_na Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2022
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    89
    Ми препишаа Миноцин ама тешко се наоѓал. Каде го имате земано?

15. SpartanX

SpartanX Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2026
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    22
    Минатото лето ми се појави мала сончева дамка под окото од страната на носот.Дерматолог рече дека е сончева дамка и дека треба да користам спф 50 за заштита .Една пријателка ме советуваше да земам масло од горка семка од хунза па се мислам што да правам.Некои го ваѓаат спф штетен ама со оглед дека летно време сум нон стоп на сонце нема друго решение,капчина не сакам да носам да ми се поти косата ,а и тоа ќе мора изгледа .Некој /а искуство со сончева дамка како сте ја решиле .

16. GIGI69

GIGI69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2021
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    435
    Која цена е во приватниве отприлика преглед на бемка?

17. ashleymarkole

ashleymarkole Нов член

Се зачлени на:
    25 ноември 2025
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Гледам дека ги фалите докторите од 8ми Септември, можеби некои од нив се ок али целото искуство и системот не вреди… можеби затоа си и одат тие што малце повеќе вредат како Брошкоска. Денес бев за дермоскоп со закажан преглед од матичен, односот на сите вработени е ужасен, освен ако не си и ти некоја простаќа па да ти е нормален таков тон и понашање. Не се почитува туѓото време ни-ка-де! Ни во ординација, ни на шалтер, ни лифт додека чекаш - во ординација врата не се затвара на преглед може цела чекална да ти го разбере проблемот ги заболе докторите за твојот комфор, можеш да чекаш со ЗАКАЖАН ТЕРМИН и 50 минути!! додека она си се смее со пациентот пред тебе и си прикажува за животот и сето тоа без грам срам, знам зашо вратата не беше затворена ни на нив како што не беше и за мене. На шалтер системот работи вака, шалтерката може да си одлучи кога ќе ги носи предметките до книговодител и да се задржи таму 40!! минути, без притоа да има замена, без да напише известување без ништо, као си може она зашо на крај на работно време да го прави тоа, да бе од свое време ќе си крати кога може вака, што има веза што ќе чекаат луѓе, нека чекаат дошле у болница за здравје, ако треба да се вратат на работа нивни проблем. Во лифт, ако начекаш да дојде ќе се возиш со кесите медицински отпад не затворени до тебе, со болни со отворени рани до тебе и со хегиничарката во количка што носи крпи од џогери за перење! и ако си дошол здрав 90% е веројатноста дека ако се возиш во лифтот ќе се заразиш со нешто. Ете тоа све посведочив денес. Најглавното ќе го заборавев, се штеди на вреќи за отпад :( бев за жал и на тоа сведок, додека чека 55 минути за преглед ќе се изнагледа човек се и сешто. За трагедијата да биде поголема, во една од кантите имаше крв исфрлено и додека претураше од канта во кеса поголема без да ја собере само кесата затворена пошто се штеди нели, ѝ истече крвта се разли по подот, не носеше никаква заштита женава бтв ни ракавици ни маска на лице, одвратно. Не би сакала да знам дали живее сама или дали е баба на деца што после работа иде да ги гушне дома

Ако ова искуство се исплати повеќе од што да идеш на приватно и платиш преглед колку што ќе платиш нокти со гел лак тогаш дечки идете тровете се по државниве болници што да кажам, ја повеќе никогаш не дај боже!!!

После ова, многу малку имам почит и за докторите што работат во ваков систем.

*имам слика што не ми дава да ја закачам, на едната страна од ординацијата е дермоскопот и компјутерот на докторката а на другата, имаше биро и врз него душег со жолто по него цел најверојатно отпад што лабаво си стои у ординација вака

18. awkey

awkey Популарен член

Се зачлени на:
    2 март 2021
    Пораки:
    1.860
    Допаѓања:
    5.024
    Во промедика 1200 една, 2.400 цело тело.

На dromka и GIGI69 им се допаѓа ова.
  19. tuturutuu

tuturutuu Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    6
    Zdravo,sakam da pojdam na dermatolog za da mi se iscisti licevo imam komedoni i vospleni akni po celoto obrazite,ne sum bila dosega pa kakva e postapkata dava tretmani,kremi ili apcina?

20. Dita_girl

Dita_girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2019
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    650
    zdravo ke moze li da mi preporacate nekoj dermatolog strucen za psoriaza vo mnogu napredna faza?
    se mislam za andrej petrov vo sistina ako moze iskustva ili nekoj drug specijalist
    od dr vesna plakoska ne sum voopsto zadovolna ni terapija ni pristap
    fala mnogu