Се наежив од сликите, многу се убави. Нека е со лесно бременоста, па после да гледаме слики и како си лежи во креветчето и се прчи со устето
Може не е пристојно јас да предвидувам , ама мене на момче ми личи. И да , навистина најважно е да биде живо и здраво, секако ќе биде сонцето на мама и тато
И јас исто мислам, оти е многу темпераментно, живо, само мрда а ова со палецот во уста-уште од мало сака да цица хахахах
Аааааа уште сега го осеќам, ме треска по левиот јајник и ме буди насабајле да си го види татко му, па потоа цел ден спие, го нема да претне се до 4-5 часот (кога татко му си иде од работа). Ах бре натемпирано си е хехехехех
Леле срценце мало Едвај чекам и ја на ехо да одам деновиве, да си го видам пак, го немам еден месец видено. Пустото само мисла ме отепува. Моево не знам дали овие треперења во стомаков се мрдањата на бебето или не, и само паники крева кога го нема цел ден да го осетам, а треба сега во 6ти веќе да го осеќам убаво не?
Би требало Дарла, јас мислам дека тие треперења се всушност движењата на малечкото. Но не се грижи, сите бебиња се различни, некои се потемпераментни, повеќе се движат, а некои пак се помирни. Сега расте повеќе во должина, за веќе од 28 недела да почне да добива во тежина.