јас сакам да одам на 4д да си видам бебето подобро, тука нашето ехо е од првата светска војна... каде би ми препорачале, јас сум од Струмица во ремедика идел секој четврток гинеколог од ск ама пак на обично ехо... а другите приватни баш и не ги фалат многу....искрено запната сум да одам на 4д мерак ми е да си го видам бебето поубаво... вие шо ке казете последен пат бев на ехо у понеделникот на 12.08 а следна контрола у септември....
многу си далеку иначе ти ја препорачувам плодност од битола најдобрата и најефтината приватна клиника во мк
др.ложанковски е приватна ординација,тоа е подружница од др.ложанковски др.радица бојчевска др.лолита грковска експерти се во својата област,имате на нет нивна страна,само написете др.ложанковски и ке добиете информации за услуги и податоци за докторите
Еве кој инает е курето на мама....се свртело со грб и не мрда...од 50 слики во обид овие две се најдобри Докторката ми рече ај ваљда за 2 недели ќе се сврти па убави слики да ми извади.
dali na toj pregled se misli skrining vo 21-22 nedela ili postoi drugo ispituvanje eve sega vo momentov citam na ringeraja.mk za skrining vo toj vremenski period, pa si mislam da ne se misli za 4 d eho ili nekoe drugo ispituvanje??? fala odnapred
Слика не даваат, јас кога бев прашав и ми рекоа дека давале само за недај боже ако нешто не е во ред со бебето
Слика не даваат, јас кога бев прашав и ми рекоа дека давале само за недај боже ако нешто не е во ред со бебето[/quot А ти можеш да го видиш или и тоа не даваат
Гледам дека оддамна никој не постирал нешто. Мене ми беше мерак да постирам сликичка тука. Ова е од 15 недела, сега сум 22' Следна слика ќе биде нареден петок, кога ќе одам на вториот скрининг.