Ако на почетокот при вклучувањето на машината притиснеш екстра ринс ќе ти ги исплави два пати. А за другата опција треба да чекаш да заврши машината па да идеш на ринс за да ги плави пак. Попаметно ти е на екстра ринс да одиш.
Баш тоа го пробав неделава на чаршавчето напрскав стоеше 30мин и се извади од прва, на бодито не се извади целосно со тоа што да кажам дека ги перам алиштата на бебо на посебна програма на 60 која има дезинфекција со пареа перење и сушење. Денес истото боди ќе го напрскам да одстои 30мин и ќе го ставам на 90 со наши алишта на вриење па ќе видам дали ќе се довади па ако се извади ќе го пуштам пак кога ќе перам нејзини алишта ако не ќе иде во канта зашто беше до грб направено и ќе пишам пак
Да кажам бодито бело што беше цело жолто позади од каки е скроз испрано постоја 30мин испрскано од надворешна и внатрешна страна и испрано на 90 на вриење како ново е
Мајки јас веќе ги исправ алиштата на бебето со течниот Персил на 40 степени и ги сушев во машината на baby care програмата. Ама сега читам, а јас не ги вклучив на двојно плавење Дали пак да ги преперувам ?
Па ниту мене не ми текна воопшто И сега читам повеќето со двојно плавење, велам да не правам грешка. Веќе и во фиока ги сместив
Нила течниот убаво ли пере? Користам Виолета ама лигавчињата мирисаат уште на омега капките и после перење, или да барам прашкаст..
Јас сум скроз задоволна од Нила. На долга програма со екстра плавење. Место омекнувач малку оцет ставам, тој ги омекнува и дезинфицира дополнително алиштенцата. Одкога ќе се исушат скроз нежно мириса. Хинт: Најубав вадач на флеки е сонцето.
Дали од средството Фрош излегуваат флеки од храна? Сите боди ни се исфлекаа од морков Тријам со сапунче од дм во ладна вода ама ако не пуштам и програма на машината за ладна вода тогаш не излегуваат. А не можам да пуштам машини само со ладна вода, нема останатото да се испере убаво. ПС: некои флеки што ги имаме од АД не излегуваат ни со сапунче, ни со вениш
Samo plus voda za plavenje vklucuvav i sega vklucuvam isto za dvete deca.Ne se sekirajte vie i vo susara ste gi pominale nemora sega dupla rabota a za sledniot pat ako vi e vo misla pustete plus plaknenje