Барав и таму ама секаде го има само тој со златното капаче сензитив веќе го немало тој стариот овој демек бил замена
а дали е добар овој? Видов на Зегин онлајн го има тој со црвено. Сакам да купам деновиве да го исперам алиштата.
Постелнина и оградици за креветче со бебешки детергент ли перете? Ставате ли омекнувач? Бар тоа да средам додека е уште топло времево.
Го немаат тој со црвено капаче туку само со златно, со истава шифра дека бил со нова амбалажа, убав е детергентот да
Бев во Зегин, имаат Персил само со златно капаче. На страната го има онлајн со црвено, па мислев ќе го најдам. Дали е добар тој со златно да го земам?
И јас сум, и ќе почнам неделава. Прво големите работи, па алиштенцата. Сакам да сумжм спремна до 36та. Па после кога ќе реши да искача да сум раат.
Истото го мислам и јас, веќе тешко ми е и движењето, па додека сум поподвижна си викам да откачам тоа гајле.
Тој со црвено го видов сега во Рамстор, го спремаа изгледа за акција од понеделник, а имаше и со златно капаче.
Оградици за креветче кога перевте? Некако уште рано ми се гледа, 30та недела. Ама сакам да откачам бар тоа, секако планирам во плакар да ја ставам. Креветче планирам да монтираме после 36 недела. Рано ми е уште сега да ја перам? Што советувате?
Јас оградици конкретно нема да користам, креветчето ми е со материјал целото. Јас сум 34+5, и ги исперав денес од транспортерот, корпата и седиштето за во кола материјалите што се вадат и перат. Утре планирам целото платно од креветчето, и бебешката торба. Па од наредна недела да почнам со алиштата да перам и пеглам. До кај 37ма сакам да имам завршено до перење и пеглање. Мислам дека е океј.
Иста количка имаме, кој дел го извади од транспортерот? Тој меканиот како перничиња што е, тој го переше?