Дали сте го користеле чико жолтиот омекнувач и како сте задоволни? Го мириснав кај другарка и се заљубив.
i mene ic ne mi drzese miris, a koga go otvoriv si rekov bas ubav e na blago mirisa ama dzabe, violeta poveke mi mirisa i nezen e
А нели не треба да мирисаат? Бар во првите 6м? Кога се поосетливи Ние го чекаме бебе, исправме со фрош течен детергент, убаво мирисаше додека се осушат, потоа помина
Го гледам сетов на Frosch за перење, исплатлива цена е искрено. Но течниов детергент во пакетов како да е различен од бебешкиот што го користите сите, барем пакувањето му е различно и не пишува baby на него, иако е наведено во описот дека сите производи од сетов може да се користат за бебешка облека. Што мислите вие, јас се двоумам дали да одам со пакетов или да си ги купувам бебешкиве производи за перење посебно? https://ananas.mk/proizvod/frosch-c...ent-5l-omeknuvac-otstranuvac-na-fleki/3951752
Ништо од ова не е бебешкo стриктно, на бебешките работи си пишува frosch baby. А омекнувач не ти треба според мене секако, не знам ни дали има бебешки баш.
До недела е на акција во Кам бебешкиот детергент. Омекнувач според мене не ти е потребен, а одстранувач на флеки има од истата линија за бебиња.