Земав Персил сензитив и Орнел сензитив - омекнувач. Двата на паковката имаат мајка и бебе, па од тоа се раководев. Ќе почнам да перам наскоро, па ќе видиме после пораѓај како ќе му пријаат на бебето.
Jas na sin mi od prvata den mu gi peram alistencata so Ariel (prasokot sto i jas za nas familijarno si go koristam) i zemav omeknuvac na chicco od beliot,go potrosiv siseto i posle koristev od nasiot omeknuvac i za nego,najcesto koristam Lenor i nikogas nemal nikakva alergija ni pak crvenilo.Isto planiram sega i za bebuskata,ne daj boze se nafrla ke baram soveti
Дуел бебешки вака добро го поднесува а омекнувач не користам.А кога перам на рака го користам медицинското сапунче.До сега се нема нафрлено освен тек-тук некое мозолче.
Дали со персил сенситив течниот ги перерете сите алишта и белите и оние во боја, а дали можете да ми кажете каде да го најдам Тео бебе алое вера?
Мислам дека машината секако поубаво ги пере алиштата само е подобро да се уклучи програм за повеќе вода и дополнително плакнење, јас така ги перам.
Jas peram se so Persil sensitive, I negovite I nasite (odvoeno), osven beliot ves na vrienje sto odi. Otkako se rodi bebus prejdov skroz na takvi detergenti, polesno mi e taka
Јас срцка прееска во тинекс бев видов на намалување Факс сензитив со алое вера плус знакче дека е дерматолошки испитан и безбеден прашок а беше мислам околу 250 а 3 кг...си викам да си го земам ? Некој го пробал?
И јас сакав да прашам за факс, јас го земав зелениот супер актив за нас па се мислам дали со него да перам и на децата или да го земам сензитив. Инаку до сега бевме дуел бебешки па ги птефрлив со нашиот дуел што перев, е сега за факс се мислам. Искуства да каже некој?
Касно можеби одговарам но презадоволна сум од факс сензитив за бебиња и орнел омекнувач сензитив еве веќе месец дена со нив перам презадоволна сум
Јас каков користам за нас таков и за син ми. Само ставам мнооогу малку и два пати ги плавам. Тие за вриење со обичен прашак, моментално е персил. А другите со течен детергент, моментално е первол.
Prvo koristev Duel prasok bebeski i Duel bebeski omeknuvac pa gi smeniv sega koristam Persil bebeski i Ornel bebeski i sum zadovolna.