И јас го барам дуел бебешкиот го нема никаде веќе,а многу беше убав,сега користам Мерикс со тоа бебешкото сапунче,или на Факс тој што е зелениот со мајка и бебе,па не ми јавило реакција на ниту еден
Не знам по маркетите дали го има (го имаше во Карфур), ама го имаш во некои продавници за деца. Го имаш во City Mall, а последно го видов и во Анжи, две шишиња акција за 259 мислам беше, не ме држи за збор. Белиот мене ми е поубав.
Омекнувачот го има во аптеките на зегин 1 шише од 750 мл нислам дека беше е 160 ден. А двете на акција им се 250/260. Влера ги гледав. Се нислам дали чики да земам или дурл бејби бело со плаво. Ептен убаво мириса
Jas zemav Teo bebe aloe vera, alishtencata mirisaat na son najubav. Sinko e ispran, baba utre ke go pegla I redi
Јас денеска исправ и идпеглав се што имам купено за мажето мое. Ги перев со Персил течниот за шарени и Персил сензитив зс бели, на рака. Им ставив и од белиот омекнувач на Чико, ама кога ќе се роди нема да сгавам омекнувач. Бар некое време, додека не се ојача
Decki koj Perslil senzitiv go koristite tecen ili kako prasak? Gledam tecniot go ima so plava nalepnica i so zelena.
Драга за бебе не би знаела да ти кажам ама јас за мене користам еден еколошки кој е многу добар на ДМ марка и доста евтин 209 денари. Еве ти слика. Има едно и на Froch кој е за деца ама го немам пробано. Јас лично не би ти препорачала да употребуваш никаков вид на омекнувачи, меѓутоа доколку не ти креират проблем користи ги. Поздрав.
Jas zemav persil senzitiv tecen za bebinja e, epten ubavo mirisa a i poveketo ko sto gledam tuka go koristat toj. A za omeknuvac i jas se mislev za ciko ama nema da koristam na pocetok mislam nema potreba od tolku hemija i plus deka susam vo masina meki se a i omeknuvacot isparuva ne se ni oseka mirisot.
tineks vo hrom. sekade barav no go imase samo toj so bademovo mleko so bela nalepnica, a jas go sakav so zelena podobar e edvaj go najdov imase samo 2 sisinja vo toj tineks. nez sto e dali mnogu se prodava ili sto. vo ramstor go nemase a vo vero ne proveriv.
И јaс истите рaбoти ги користам нo oд прaшoкпт персил не ми се мнoгу бели aлиштaтa ем стaвaм пoвеке и сo пред перење и ништo тoa oд кaкaтa не излегува бaш убaвo.Сегa би прoбaлa aриел зa бебенцa прaшoк пa ке видеме.
Jas koristam Perail Sensitiv tecen od pocetok ama nekako poslednoto pakuvanhe sto go zemav ic ne mirisa-znaci koga gi peram minimalen miris ima .Dali e smenet nesto prasokov ,neznam a celo vreme stavam ista kolicina. Ste primetili i vie ili samo kaj nas e
Si se naviknala na mirisot i mislis deka ne mirisa moze. Prasaj drug da mirisne dali mirisa. Jas taka Ornel bebeski koristam, omeknuvac... I celo vreme so istiot i vekje ne mi mirisase i zemav go smeniv, po nekoe vreme pak go kupiv i pak mi mirisa mnogu i ubavo a na drugarka i dadov alistenca dolgo vreme vekje vakumanirni sto mi bea, voodusevena mi vika lele kako mirisaat, kazuvaj koj omeknuvac go koristis, navika e.. isto kako so parfem..
Ме интересира дали во машина или рачно ја перете облеката на бебе ..јас треба да почнам со перење и пеглање ама нззз на колку степени ја перете во машина??