Jas koristev persil sensitiv, smeniv na becutan ne vidov nekoja razlika. I da mi propusti nekoja pelena stavam vo masina I super gi cisti. Taka da zadovolna sum
Јас го користам персилот и сум задоволна, ако има некоја флека прво ја чисам со сапун а омекнувач ќе користам понатаму. Инале персилот денес го купив од Веро намален 219 ден.
@Biodevojka конечно да ги сликам составите на Бекутан омекнувачот за бебе и течниот детергент. Ако не ти е тешко те молам за рецензија!! Фала
Iskusni mamicki ako sakate da mi Kazete Kako go koristite persil tecniot prasko,denes go kupiv pa neznam po kolku kapacki da stavam i dali go stavate vo masinata direktno vo alustata ili vo pregradata Kako i obicen pradok
Здраво драга, станува збор за нормален детергент и според мене не е комплетно еколошки. Не би знаела да ти кажам дали е добар или не треба да одлучиш сама ти. За детергентите декларациите малку се разликуваат од козметичките производи. Поздрав.
Која цена беше Бекутанот? И како оди дозирањето според количината на алишта? Течен само за црни користам ама тоа за бас па и да ставам повеќе не е така битно
Сакам да исперам се. Да биде спремно за доаѓањето на бебето, да не ми перат после други ...облека, тетра пелени, постелнина, кебенца... Кој прашок и омекнувач ми препорачувате?
Со што ги поминувате флеките пред да пуштите машина? Јас поминувам со топла вода ако му пушти пелената, но знае да остане после машина. Некое ефикасно средство против флеки..