dosega koristev detergent za perenje Bekutan, no bebe zapocna da jade kasi i flekite nikako ne gi vadi, se se poznava. Kazete kakov bebeski detergent gi vadi flekite od alistata...se mislam za Persil Sensitive da zemam, no da ne e mnogu jak neznam.
Ako ne stavam vanish se si ostanuva so sto i da peram. A nekogas ni toa ne go vadi morkovot od kupeckite kasi
Da, jas duri i lazickite nemozam da gi izmijam ubavo celi se portokalovi od morkovot od kupekite ne pa alista. Morkov li e boja li e, eve neznam.
Најчесто овој го користам. Ама некогаш го земам Бекутан2во1 течен детергент и омекнувач иако не сум баш задоволна од него.
течниот мн подобар е лично за мене јас на бебушка и ги перам со него еве недела и пол а на старт првите со ариел бабу течен исто и тој е мн добар
Persil senzitiv tecniot, od samoto raganje go koritsam i za kerkata i za nasite sareni alisga,isto planiram i sega za bebusot.
Можеби сум досадна но некако тешко ми е да се одлучам. Бев во веро денес да земам персил сензитив и случајно го мириснав тео бебе розевиот. Преубаво мириса. Дали има некоја искуство со тој детергент или да си останам на првичната одлука со персилот.
Јас користам бекутан течен детергент, ама многу крути ми излегуваат алиштата. Сега пак зедов бекутан течен детергент и омекнувач 2во1. Уште не сум го испробала. Ако не чини ќе видам со што ќе менувам.
Јас сите алиштенца и постелнина ги исправ со бекутан 2 во 1, перени се пред една недела од прилика и цела соба и гардероберот мирисаат преубаво. Кога ке почнам да перам редовно ке видиме како ке се снаоѓа со флеките.
Јас го купувам околу 320 денари, а пред 10тина дена во Рамстор го зедов 270 ден. досега најефтино што имам начекано.
Persil ili Ariel bebeskite, koj go preporacuvate? Dosega koristev Becutan ili Nuk detergent, no nisto neizleguva, bebe veke jade kasi i se e isflekano, pa vikam da probam so nekoj pojak...
Bez otstranuvac na fleki nisto ne pravis. Bilo koj detergent da go kupis isto ke e Vanish mi vrsi dosta rabota iako i toj nekogas ne mi vadi pa bodinjata mi se so fleki. Inaku jas so fax peram
За флеки мене ме спасува само Frosch bebe отстранувачот на флеки. Ги вади баш тие флеки од бебешка храна. Плус е на природна база. Перам со Персил сензитив течниот.
Јас од почеток таков користам и скроз сум задоволна. Кебиња перам само со омекнувач на брзо перење (зошто немат дамки , колку вода еднаш неделно да ги пројде, за зимоска зборам) со Чико.